Cum să înceapă Destiny 2 Lumina Exotic Quest tun de mână, acum Live

0
71

Descoperirea

conținutului nou în Season of Opulence a lui Destiny 2 continuă astăzi cu următorul capitol din povestea Thorn-Last Word.

Un alt tun exotic, numit Lumina, este acum disponibil în joc pentru proprietarii anual Pass.

Iată ce trebuie să știți, cum să începeți căutarea și câteva sfaturi cu privire la aspecte mai importante din punct de vedere al acesteia (cum ar fi o scurtătură aparentă care implică completări Blind Well).

Lumina

este un tun de mână pe care, după cum arată remorca de mai jos, ambele daunează dușmanilor și pot fi folosite pentru a vindeca colegii de echipă, ceea ce îl va distinge de orice altă armă din joc.

Este posibil ca, pentru a obține acest lucru, va trebui să fi finalizat anterior linia de căutare Thorn.

Când vă conectați pentru prima oară după ultima resetare săptămânală, veți ști că sunteți pe drumul cel bun dacă vi se oferă un mesaj care teacă că ar trebui să vă întoarceți la un vârtej în raport cu omul cu arma de aur; este numit „același loc ca înainte”. Pentru a începe, veți dori să vă îndreptați spre EDZ și să vă deplasați prin minele de sare situate la nord de Trostland.

Destiny

Vei

veni cu un transponder Fallen care te va conduce în următoarea zonă. De acolo, faceți-vă drumul până la capătul căii și îmbrățișați pervazul; veți vedea o deschidere cu diferite tabere abandonate.

Acolo, veți găsi un piept pe care trebuie să-l deschideți.

Odată ce ați finalizat acest pas, va trebui să treceți printr-o serie de pași suplimentari de căutare pentru a obține noul Exotic.

Pasul

cu căutări exotice pe care le primiți – un cadou fals – vă spune să „identificați locația Thorn-ului original folosind dispozitivul dvs. de poziționare a sistemului”. Veți avea un element numit un dispozitiv de poziționare a sistemului în triumful dvs.; treceți peste acest lucru pentru a vedea unde trebuie să mergeți.

Pe baza a ceea ce am văzut deja, această locație se va mișca, eventual pe oră. Un exemplu care ni sa spus să vizităm este Excavation Site 2 pe Io.

Mergeți în zona desemnată și căutați un piept.

Reddit

Nu

va fi marcată pe radar, dar când sunteți aproape, Fantoma vă va anunța în colțul din dreapta sus al ecranului, ca în cazul în care sunteți aproape de un element care poate fi scanat.

Următorul pas este un pas de căutare care vă cere să generați 250 de orbe de lumină. Asta sună ca o mulțime, dar, din fericire, orbele generate de colegii tăi se înscriu în progresul tău.

Aceasta face ca o activitate ca Reckoning ideal; puteți realiza acest obiectiv într-un singur pas.

Asigurați-vă

că utilizați un pistol Masterworked pentru a accelera lucrurile și mai departe. În acest moment, veți obține tunul de mână legendar Rose, precum și trei pași legendari quest găsit în Pursuits.

Acestea sunt toate disponibile simultan.

Nu este nevoie să utilizați Rose pentru a completa aceste: Apără-ți Lumina vă cere să obțineți 100 de „dungi”, care sunt obținute prin uciderea mai multor dușmani într-un rând, fără reîncărcarea armei.

Unul

dintre ceilalți doi pași implică încheierea întâlnirilor la Blind Well (în Orașul Dreaming), formele de arme negre (împrăștiate în jur, inclusiv EDZ și Nessus) sau Protocolul escaladării (Mars).

Oricare dintre acestea va face, deci luați-vă alegerea și bateți – dar pe baza experienței noastre, alegerea cea mai bună este Blind Well.

Fiecare „bule” în timpul unei runde contează ca o întâlnire, făcând-o confortabil ca cea mai rapidă opțiune.

Nu

este clar dacă aceasta este o funcționalitate intenționată sau dacă Bungie o va aplica.

Ultima dintre aceste sarcini vă trimite la Nightfall, unde trebuie să înscrieți cel puțin 50.000.

Mutarea rapid va ajuta, la fel cum va evita moartea.

Puteți

folosi o carte de provocare de la Xur pentru a adăuga modificatori care vor crește multiplicatorul pe scorul dvs.; am folosit Solar Singe și un handicap 175 Power level, oferindu-ne un multiplicator de 2.15x.

Un alt pas de căutare, cu o cantitate suficientă de flexibilitate, vă cere să finalizați activitățile la alegere, dar trebuie să aveți echipamentul Rose.

Veți primi progrese bonus dacă sunteți într-un foc de artificii cu alți oameni care îl poartă pe Rose.

Dataminerii

au descoperit toate etapele și le-au împărtășit pe Reddit.

Deoarece linia de căutare a debutat doar cu puțin timp în urmă, încă ne străduim să mergem prin ea și așteptăm să aflăm dacă pașii dataminiști sunt corecte sau că lipsește ceva.

Vom raporta cu informații suplimentare în momentul în care devin disponibile. În ceea ce privește istoria, acest pistol este Thorn-ul original și acum sunteți însărcinat să îl curățați de corupția stupului care a provocat-o pe Dredgen Yor să devină rău.

Este

legată de o poveste lungă, care este de fapt destul de fascinantă, și printre cele mai bune lore care se găsesc în Destiny.

Destinul 2Etapa