Cum Switch Shaking Legion Season 3’s Timeline

0
91

În

premiera Legiunii 3, am petrecut un act de deschidere a culorilor gingiilor cu noul personaj jucat de Lauren Tsai, comutatorul mutant care călătorește în timp.

Switch a urmat o urmă de fâșii psihedelice de pâine pentru a ajunge la David Haller, care în acest moment conduce un cult de credincioși care sunt împușcați în sucul minții sale psihice.

De-a lungul timpului, ea a ascultat o carte specifică pe bandă – „Lecții în timpul călătoriei” – sursa cărora nu a fost încă dezvăluită. Centrarea Legiunii a 3-a și a sezonului final în jurul călătoriei în timp este o alegere cu intenții artistice clare.

Când

aveți personaje cu regrete atât de profunde și fundamentale ca David și Syd, abilitatea de a reveni la un timp mai timpuriu și mai simplu este într-adevăr tantalizantă. Dar acesta este Legiunea despre care vorbim și nu există nici o cale de a fi așa de simplu.

Comunicarea este un factor important aici.

Călătorul pentru adolescenți nu este o simplă unealtă, deși David pare să intenționeze să o folosească ca pe una.

Time

Când

ne întâlnim, ea este la fel de vulnerabilă și dornică să aibă încredere în David ca și ceilalți adepți ai săi – îngrijorați că ar putea fi pur și simplu una dintre roboții de companie ai tatălui ei.

David, fiind tipul destul de rău pe care și-a dovedit-o, se folosește cu ușurință de ea.

Dar, având în vedere că direcția Legion Season 3 pare să treacă de-a lungul primelor două episoade de până acum, este probabil sigur să presupunem că va prinde taurii în cele din urmă. „Acum că am descoperit că David nu poate fi eroul, am vrut să încerc să reinițializez camera pentru a arăta lui David nu prin ochii lui, ci prin ochii lumii”, a declarat Noah Hawley, creatorul și showmanul legionarilor, jurnaliștilor vizita recentă la spectacolul din Los Angeles.

Prin

urmare, scenele de deschidere nu sunt din perspectiva obișnuită a lui David, ci de la Switch. Și dacă scopul este de a face pe David un ticălos complet și obiectiv până la capăt, evaluarea lui Switch va trebui să se schimbe.

„Ea depinde de felul în care suflă vântul pentru David, dacă el simte o oarecare umanitate sau empatie față de oameni, sau dacă el este doar un fel de blitzing și distrugerea totul”, Dan Stevens, care joacă David Haller, a spus.

„Dar ea este o creație minunată, curioasă, Switch, iar Lauren [Tsai], care o joacă, este o descoperire uimitoare”, a continuat Stevens.

David

„Ea

vine cu acest incredibil fel de curiozitate și de mirare și de aer ciudat despre ea, cred – așa cum ați vrea, trecând în Sezonul 3 al Legiunii, cred că în orice rol, dar se potrivește perfect Switch.”

Metoda Switch a călătoriei prin timp este la fel de unică ca și caracterul ei însăși.

Ea urmărește ușile, uneori pe suprafețe solide și, uneori, în aer subțire, trecând într-un hol însorit, dar util, plin de uși care se întind înapoi în timp.

Ușa

pe care o creează determină unde va apărea în trecutul ei, dar cu cât se întoarce mai departe, cu atât mai mare este pericolul, așa cum am văzut până acum în Sezonul 3.

„La un moment dat, am decis să-i oferim reguli.”

Producătorii de legionari John Cameron și Lauren Shuler Donner au declarat jurnaliștilor că au încercat tot posibilul să impună logică pe lumea nebună și imprevizibilă a lui Hawley. – Vă dau un exemplu despre călătoria în timp, spuse Donner.

„La

un moment dat, am decis să-i oferim reguli și să-l definim astfel încât fiecare ușă să fie de 20 de minute în trecut, o oră în trecut, o zi în trecut, o lună. pentru public. ” „Deși,” a intervenit Cameron, „voi spune până la sfârșitul sezonului, acele reguli se împrăștie din nou.

Ea face ca aceste reguli să se fragmenteze, așa că, așa cum am spus, este întotdeauna cum ar fi” ce acum? ” Este foarte distractiv.” „Îmi imaginez că a fost foarte distractiv pentru scriitori să se joace pentru că aveți acest efect de fluture în întregime de la fiecare mișcare pe care o faceți”, a declarat Tsai, un model și ilustrator care nu a acționat niciodată înainte, în timpul vizitei.

„Am fost sincer foarte nervos să lucrez cu o echipă atât de incredibilă și cu oameni, dar nu a fost altceva decât un moment bun până acum și nu sa terminat încă.” Pe măsură ce am vorbit cu actorii, producătorii, designeri și mai mult pe setul Legion, castul și echipajul au fost ocupați de scenele de filmare pentru cel de-al șaptelea episod din Sezonul 3 – scene pe care le-am văzut, deși nu le vom strica aici.

La

rândul ei, Tsai a spus că ea crede că, în mod paradoxal, Switch este capabil să-și folosească abilitățile pentru a aduce un sens al „normalității” Legiunii 3 pe Sezonul 3.

„Pana la sfarsitul sezonului 2, suntem cu totii foarte familiarizati cu aceasta familie de personaje si relatiile lor unul cu celalalt si cu modul in care totul se sfarama la sfarsit.

Si apoi caracterul meu aduce in aceasta intreaga lume, prin fiind cineva complet din afară și oferindu-i lui David o nouă capacitate de a se întoarce și de a revizui în orice moment dorește „, a spus Tsai.

„Ea

este o persoană care nu are istorie cu nici unul din aceste personaje, așa că am ajuns să vedem aceste personaje dintr-un alt punct de vedere diferit”. În ceea ce privește efectul pe care îl vor avea abilitățile lui Switch pe ceea ce este deja un spectacol de televiziune extrem de îndepărtat, începem deja să îl vedem în primele două episoade: a reușit să se întoarcă de mai multe ori, până când putea salva pe David, care sa mutat întreaga comună datorită avertizării sale și până la sfârșitul episodului 2, David a forțat-o pe Cary să lucreze la un obiect gadget care să-l lase pe David să călătorească cu Switch through time.

„Din punctul meu de vedere, călătoria în timp este o afacere cu totul diferită decât cea din perspectiva lui Lauren”, a declarat Bill Irwin, care joacă Cary, pentru.

„Eu lucrez cu Lauren [Tsai] și cu Amber [Midthunder, care joacă partenerul lui Cary Kerry] și există o diferență de 50 de ani între noi în vârstă, deci călătoria în timp este o noțiune foarte, foarte profund interesantă”. Rachel Keller, care joacă Syd, a tachinat câteva dintre modalitățile în care Legiunea 3 va explora conceptul în episoadele viitoare.

„Pe

de o parte, când introduceți călătoriile în timp într-o poveste, nu mai contează nimic”, a declarat ea. „Și totuși, cred că avem niște nuanțe în ceea ce privește timpul și ceea ce înseamnă de fapt și că pierdem timp.

Sunt câteva secvențe minunate, cum ar fi timpul petrecut în jurul tău”. Aubrey Plaza, care joacă regina Lenny pentru micul dejun, a declarat că adăugarea călătoriei în timp servește perfect teme de sezon 3.

„Cred că este potrivit să terminăm de unde am început, și cred că într-un fel, asta-i felul în care povestea a condus întotdeauna”, a tresărit ea.

„Cred

că în acest sezon este vorba despre a explora și de a explora felul – care sunt mizele dacă aveți abilitatea de a vă întoarce și de a schimba lucrurile?” „Și care sunt consecințele unei astfel de acțiuni?”

„Care sunt mizele dacă aveți abilitatea de a vă întoarce și de a schimba lucrurile? Și care sunt consecințele unei astfel de acțiuni?”

Suntem doar câteva episoade în cadrul Legiunii 3 în acest moment, dar se pare că aceste consecințe vor fi dureroase. „[Comutatorul] suferă grozav, doar ca să-l ajute”, a înjosit Dan Stevens.

„Este

acea legătură mutantă, și acest sentiment că ea poate folosi în cele din urmă darul ei pentru ceva mai mare, care în cele din urmă este doar David cu adevărat pe călătoria sa egoistă”. Citiți în continuare: Legiunea 3: David Haller este iertat după ce a făcut în sezonul 2?

TimpCălătorie