Cuplace DLC amânată până în 2020, noul teaser Trailer lansat

0
77

Am

aflat despre Cupa lui The Delicious Last Course DLC în timpul E3 2018, cu o versiune programată pentru o dată în 2019.

Suntem la jumătatea anului și dezvoltatorul indie StudioMDHR ne-a oferit o altă actualizare despre DLC de la Cuphead: acesta va sosi acum în 2020 pentru Comutatorul Nintendo, PC și Xbox One.

Studioul a lansat un trailer de 30 de secunde, care prezintă o „cornucupia” de noi trăsături, inclusiv personajul jucat, doamna Chalice și saltul său dublu dublu, abilitățile de a dobândi și dușmani la sacrificare, nivelurile și mediile coapte pentru explorare. Și totul este încă înfășurat în stilul artistic al anilor 1903.

Puteți

verifica trailer-ul de mai jos.

Spre sfârșitul anului 2018, StudioMDHR a arătat că platforma de acrobație „run-and-gun” a depășit 3 milioane de unități vândute pe Xbox One și PC. Acesta a fost înainte de a face debutul Nintendo Switch în aprilie 2019 cu suport Xbox Live, permițând jucătorilor să deblocheze realizările în timp ce juca pe hibridul consola-handheld.

Cuphead este programată să lanseze vehiculele Tesla cândva în această vară. În revistă Cuphead, am spus: „Este un joc de acțiune intens, care nu atrage nici o lovitură. Poate beneficia de câteva modificări, iar cooperativul cu doi jucători nu seamănă cu adunarea valoroasă pe care o puteți imagina, dar Cuphead rămâne un joc rar, unic care se remarcă cu adevărat. „

Cuphead
Nintendo Switch debutrecenzia noastră de la