Departe de domiciliu

0
108

Răzbunători:

Endgame a schimbat chipul Universului Marvel Cinematic în mai multe feluri – dar, din fericire, lipsa sa de o scenă de credite nu pare a fi o tendință. Cu Spider-Man: departe de acasă, MCU sa întors la formula sa stinger de mijloc și post-credință, oferindu-ne răzbunare, oferindu-ne câteva dintre cele mai meticuloase teasuri pentru lucrurile care vin în faza 4 misterioasă. Dacă nu ați putea spune deja – există o mulțime de spoilere pe care să le urmați, deci vă rugăm să călcați cu grijă. Iată ce sa întâmplat în timpul încheierii filmului Far From Home și a scenelor sale post-credite, precum și a ceea ce ar însemna să mergem înainte.

Tom Parker, Peter Holland, este înconjurat de o distribuție relativ nouă – nu are o Gwen Stacy, iar Mary Jane nu este de fapt Mary Jane – dar unele personaje laterale sunt prea mari pentru a se schimba complet . Ia-l pe J. Jonah Jameson, de exemplu – capul de onoare al Daily Bugle, care a fost parte a filmelor Spider-Man din zilele trecute, devine in sfarsit debutul MCU aici, in scena mijlocul-credintei de la Far From Home . Oh, și a fost interpretat de J. K. Simmons.

Din nou.

Unele

lucruri nu se schimbă niciodată. Revelația majoră se întâmplă după ce Petru și colegii săi se întorc din Europa în siguranță și sănătoși, doar pentru a afla că Mysterio a avut un ultim truc în mânecă. A înregistrat înregistrările confruntării sale cu Peter și la editat pentru a face pe Peter să arate ca un creier în spatele atacului care la ucis pe Beck în sânge rece.

Apoi, pentru a închide cu adevărat acel sicriu închis, el a dezvăluit identitatea secretă a lui Petru și a trimis întregul pachet la Daily Bugle pentru difuzare.

Asta-i drept: Jameson și Bugle nu numai că aveau o poveste pentru a face ca Spider-Man să pară un ucigaș psihotic, ci și pe Peter Parker în lume. Și tot ce putea să facă Peter era să privească neputincios, în timp ce filmul se juca pe un jumbotron în mijlocul orașului New York. Întrebarea reală este ceea ce se întâmplă în continuare.

Spider-Man:

Din

punct de vedere istoric, dezvăluirea identității nu a mers foarte bine pentru Peter. Înapoi în războiul civil (evenimentul de benzi desenate, nu filmul), Peter a fost încurajat de Tony să meargă în public ca pe fața înregistrării super-eroului.

A renunțat la regretul atât de greu încât în ​​cele din urmă a mers la Mephisto, o încarnare a diavolului, ca să-l desființeze într-o poveste numită „O zi mai mult”, care restabilește în mod magic magia în întregime, inclusiv ștergerea unor relații pe termen lung căsătorie cu Mary Jane.) MCU nu are un Mephisto (cel puțin că știm), astfel încât povestea specială probabil că nu va face un salt unu-la-unu de la pagină la ecran.

Cu toate acestea, Peter Parker este unul dintre câțiva super-eroi ai lui Marvel, care se bazează foarte mult pe a avea o identitate secretă – ceea ce face următorul pas logic pentru MCU-ul lui Peter să se concentreze asupra acestei probleme particulare.

El

nu trebuie să facă o înțelegere cu diavolul literal (deși ar fi cu adevărat plăcut să vadă), dar numărul unu de prioritate pentru scumpul nostru vechi Spider-Man vine faza 4, care va pune acel genie în sticlă. Poate chiar mai interesant este potențialul de efecte asupra Jameson și Peter.

Deși cei doi nu au o relație de lucru în MCU – prea tânăr pentru a deveni un fotograf crack pentru un ziar – una dintre cele mai mari calități de „răscumpărare” ale lui Jameson (dacă le poți numi asta) a fost faptul că, în măsura în care el a fost vreodată îngrijorat, ura lui pentru Spider-Man a fost îndreptată spre un adult complet crescut.

Cu toate acestea, Jameson anunță public că Spider-Man este un adolescent cu toată gustul și bravada pe care ți-ai aștepta-o de la J.J.J. – ceva care adaugă un întreg strat suplimentar de cruzime și pericol pentru amestec.

mysterious

Ceea

ce pune întrebarea: Jameson este într-adevăr rău și înșelat suficient pentru a vrea să distrugă viața unui copil?

Sau chiar crede minciunile lui Mysterio?

Aceasta va fi în mod inevitabil provocarea majoră pentru faptul că Peter intră în faza 4.

Nu

numai că va trebui să-și recâștige identitatea secretă, ci și că trebuie să convingă lumea că Spider-Man nu este un răufăcător muritor.

Nici o presiune.

Revelațiile majore nu s-au oprit aici.

A

doua scenă post-credință are Maria Hill și Nick Fury, când părăsesc scena dezastrului major al lui Mysterio – sau, cel puțin, cel puțin.

Se pare că Maria și Furia cu care am fost împreună pentru acest film nu sunt de fapt Maria și Furie – ei sunt Skrulls (Talos și soția lui Soren de la Căpitanul Marvel, pentru a fi exacți).

Se pare că Fury a fost de fapt în afara lumii tot timpul cu o armată plină pe Skrull, bazată pe o stație spațială, și la trimis pe Talos să-l completeze în timp ce el a reușit să-și facă un pic de vacanță. Desigur, aceasta pune mai multe întrebări decât răspunsurile: De cât timp a lucrat Fury cu Skrulls?

Din

anii ’90?

Pre-Avengers?

Talos a intrat într-adevăr pe Pământ de la căpitanul Marvel?

Ce

sunt Skrulii care lucrează cu Fury?

Care este scopul?

Există o linie de lansare de la Talos-Fury în filmul despre „celulele de dormit Kree”, care ar putea fi o indicație a misiunii lor, dar nu există nici o modalitate de a ști dacă aceasta este întreaga poveste sau nu.

Situația

creează o vagă ecou într-o poveste numeroasă a lui Nick, când a lucrat ca „Omul pe perete”, un fel de protector intergalactic al Pământului din spațiul cosmic.

Datoriile nu erau întotdeauna cele mai clare sau cele mai morale – ca parte a slujbei lui Nick, adesea sa făcut să facă alegerile dure și să implice atît pe el însuși, cît și pe agentul său, în situații mai puțin decît ideale.

Dar în cele din urmă, în ceea ce-l privește, era pentru omenirea.

Furtul

lui Sture as The Man On The Wall a fost introdus oficial și sa încheiat după un eveniment numit Păcatul original, care a implicat nemurirea condiționată a lui Fury (nu-ți face griji prea mult despre asta) în cele din urmă renunțând.

Bucky Barnes a preluat pentru scurt timp în locul lui – deși este destul de îndoielnic, vom vedea așa ceva în MCU, cel puțin în viitorul apropiat.

Bucky va fi ocupat cu Sam Wilson în mini-seria Disney. Între timp, Fury și colegii lui Skrull sunt susceptibili să recupereze înapoi în MCU relativ curând.

Se

pare că ne îndreptăm spre un război Kree / Skrull complet (deși unul care va fi semnificativ diferit de evenimentul de benzi desenate cu același nume) în faza 4.

Deci, chiar dacă el nu face parte din complot , ne putem aștepta probabil să vedem Fury, Talos, și compania înnebunită în jurul valorii de undeva foarte curând.

Spider-Man: departe de casămisterioasa faza 4