Episodul 9 a fost inițial „foarte diferit” de directorul anterior, spune Daisy Ridley

0
49

JJ

Abrams nu a fost prima alegere pentru a dirija Star Wars: The Rise of Skywalker.

Lucasfilm a angajat inițial directorul mondial Jurassic Colin Trevorrow să colaboreze și să conducă, dar a părăsit proiectul din cauza diferențelor creative.

Potrivit actritei Daisy Ridley, care îl interpretează pe Rey, versiunea lui Trevorrow a fost „foarte diferită” de ceea ce oamenii vor vedea pe ecran în cursul acestui an.

Ridley

a spus în podcastul Happy Sad Confused și a raportat de Collider că sa întâlnit cu Trevorrow la un eveniment în care la întrebat despre ce sa întâmplat.

„El a fost oaspetele lui Josh la [The] Murder on the Orient Express [premiere] și am mers apoi la cină după aceea, iar Colin stătea lângă mine și eram la fel:” Ce va fi asta? ” Pentru că tot ce auzisem – nu știam ce sa întâmplat, știam doar că nu mai face asta și mi-a spus ceva și nu-i așa … De fapt, nu am plecat la cină și la chestii, am mers la cina cu Michelle, producator, asa ca am stiut, cred ca totul se intampla pentru un motiv pe care il cred.

Ridley confirmă doar că versiunea lui Trevorrow era „foarte diferită”, deși nu este clar ce diferențe există între versiunea lui Trevorrow și filmul pe care JJ Abrams la făcut.

creative

Trevorrow

a lucrat la scenariul Episode IX împreună cu Derek Connolly și Jack Thorne, dar Abrams și co-scriitorul Chris Terrio au venit mai târziu pentru a scrie un nou scenariu.

Potrivit The Wall Street Journal, scenariile pe care Trevorrow le-a trimis nu l-au tăiat. În timp ce Trevorrow dorea să încerce din nou, președintele Lucasfilm Kathleen Kennedy a optat să-l tragă în loc.

De asemenea, în interviu, Ridley a vorbit despre o bătălie epicică a meșteșugurilor dintre Rey și Kylo Ren (Adam Driver) care vine în Rise of Skywalker.

„Cred

că au făcut o treabă bună cu toate relațiile”, a spus ea.

„Cu prietenii amuzante și cu tot felul de lucruri ciudate cu Rey și Kylo … de asemenea, avem o mare luptă, o mare luptă și am fost cu adevărat fericit că fotografiile de la Vanity Fair au arătat un pic.

Ca și cum am devenit un luptător mai bun și au făcut ca lumina să fie mai ușoară, așa că se pare că suntem plini de lumină și nu ca niște săbii grei „. Rise of Skywalker este al treilea și ultimul film din noua trilogie care a început cu The Force Awakens din 2015.

Happy

De

asemenea, își încheie întreaga Saga Skywalker, care a început cu primele Star Wars din 1977.

Există mai multe trilogii noi de războaie seculare, inclusiv cele de la The Last Jedi director Rian Johnson și Game of Thrones showrunners D. B. Weiss și David Benioff, dar Rey nu va fi în ele.

Rise of Skywalker se deschide pe 19 decembrie.

diferențele creativePodcast-ul Happy Sad Confusedși raportate de Colliderimaginile Vanity Fair