Filmul DC de lungă durată Flash are un alt director care este atașat de el

0
36

Universul

filmului DC pare să fie înfloritor încă o dată, urmând succesul box-office-ului de la Aquaman și Shazam și cu filme extrem de anticipate, cum ar fi Joker și Birds of Prey, lansate pentru lansarea în anul următor.

Un proiect care nu a avut prea mult noroc sa ajunga pe ecran este filmul Flash.

Acum a fost raportat că regizorul Andy Muschietti ar putea fi în curând atașat la film.

Potrivit

Reporterului de la Hollywood, Muschietti este în discuții cu directorul filmului Flash. În cazul în care tranzacția trece prin, partenerul său de film și soră, Barbara Muschietti, va produce.

Site-ul afirmă că o ofertă nu a fost încă făcută de Warner lui Muschietti, dar acest lucru se va întâmpla în curând.

Flash va juca rolul Ezra Miller, care a jucat anterior personajul în Liga de Justiție din 2017.

Joker

Cu

toate acestea, THR afirmă că Warner nu va folosi scenariul scris de Miller cu veteranul cărții de benzi desenate Grant Morrison. În schimb, studioul încearcă să îl angajeze pe Christina Hodson, scriitorul în scenă, care a scris scenariul pentru Bumblebee de la Transformer de anul trecut și viitorul super-erou de sex feminin din DC, team-up Birds of Prey.

Muschietti este cel mai recent dintr-o linie lungă de producători de filme care urmează să fie atașat la filmul Flash.

A fost anunțată pentru prima dată în 2015, iar Seth Grahame-Smith a fost angajat să conducă. Grahame-Smith a părăsit producția în mai 2016, citând „diferențele creative”, înlocuind Rick Famuyiwa înlocuindu-se câteva luni mai târziu din același motiv. În ianuarie 2018, a fost raportat că Spider-Man: Scriitorii de domiciliu John Francis Daley și Jonathan Goldstein au fost în discuții cu el. În știri legate de aceasta, continuarea orchestrei lui Muschietti: Capitolul 2 lovește teatrele în septembrie.

Verificați

cel mai recent trailer aici.

El a fost, de asemenea, atașat la adaptările a două titluri anime clasice anime în ultimii doi ani – Atac pe Titan și Robotech – dar nu a existat nici o veste în continuare despre aceste proiecte.

Birds
mucalitPăsări răpitoareReporterul de la HollywoodA scris Millerultima remorcă