Fortinetul va fi hacked pe 6 iulie?

0
124

În

acest moment s-ar putea să fi auzit despre o teorie a conspirației în jurul valorii de un hacker care vine în Fortnite pe 6 iulie.

Acest presupus hackerantisnow” spune că vor șterge toate piei de pe unele conturi Fortnite și vor da altor conturi un inventar complet.

Spoiler: Nu sunt.

Aceasta

este o conspirație ciudată, alimentată de canalele YouTube pe clicuri, pentru a testa dramă și vederi pentru canalele lor.

Primarul YouTube, care a capitalizat (și probabil a creat) acest „hacker” este Landon. În primele zile de la Fortnite, el a folosit videoclipuri care adesea depășiseră un milion de vizionări și uneori au atins până la cinci milioane.

Dar, în ultimele patru luni, înainte de a începe cu videoclipurile antisnow, el a cracat un milion de spectatori la un videoclip de peste 50 de ani.

July

Majoritatea

videoclipurilor sale au fost între 100.000 și 300.000 de vizionări.

Dacă sunteți curios de ce contează asta, aceasta este motivația de a crea o conspirație falsă. Canalul său pierdea spectatorii și făcea mai puțini bani.

Deci, de-a lungul vine acest caracter „antisnow„, iar acum el îi sperie pe spectatori să-și vizioneze videoclipurile, deoarece nu vor ca conturile lor să fie șterse. * Citește mai mult: Fiecare Battle Pass Fortune emote clasat de la cel mai bun la cel mai rău Dacă un hacker avea de fapt posibilitatea de a șterge sau de a pune la dispoziție stocuri complete, cu siguranță nu ar face amenințări vagi la un YouTuber care se luptă. Ei vor contacta jocurile Epic și vor fi plătiți pentru asta.

Companiile

de jocuri îi recompensează pe jucători care identifică defectele în securitatea lor, mai ales cele uriașe ca ceea ce antisnow pretinde.

Ei ar putea primi cu ușurință un salariu de grăsime dacă ar putea face ceea ce pretind că pot face.

Pe langa motivele enumerate mai sus, si anume ca aceasta este o cascada de publicitate de la un YouTuber care se lupta, Epic Games PR Nick Chester a iesit deja public si a spus ca nimic nu se intampla.

antisnow

Acest

lucru este ridicol și nu este adevărat. – Nick Chester (@nickchester) 2 iulie 2019 Nu am nici o idee de ce ITalkFortnite, un cont destul de bine cunoscut cu 35.000 de adepți, a încadrat această chestiune, dar cel puțin a primit un răspuns de la Nick.

Din păcate, nu este exact ceea ce pretinde „antisnow„, astfel încât afirmația lui Nick ar putea fi adevărată fără a dezavantaja în totalitate pretențiile hackerilor.

Totuși, nu este nimic de îngrijorat.

Am

ajuns la Nick pentru un cuvânt oficial, dar el este, de asemenea, în mijlocul vacanței sale de două săptămâni împreună cu restul personalului Epic Games și a primit un răspuns automat în afara biroului înapoi. * Citește mai mult: Această dezbatere între procurorii Fortnite despre asistența în scop poate avea consecințe drastice Epicâ € ™ s vacanța de două săptămâni se termină pe 8 iulie, la doar două zile după ce presupusul hack este pus la loc.

Sincronizarea amuzantă nu este?

Sperăm că acest articol vă va crea mintea în repaus.

The

YouTuber care luptă pentru viziuni a creat un scenariu fals pentru a speri jucători și pentru a atrage telespectatorii, o situație comună din păcate.

Dacă nu ați activat autentificarea cu doi factori pentru contul dvs., ar trebui să faceți acest lucru, dar nu pentru că „antisnow” vă va lua pielea.