Fortnite v9.30 Conținutul Update # 2 Note Patch – Drum Shotgun și multe altele

0
117

Actualul

conținut Fortinet v9.30 Update # 2 este acum live pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Această actualizare aduce noul Drum Shotgun în modul Fortnight’s Battle Royale!

Care sunt gândurile tale privind modificările introduse în această actualizare?

Verificați

postarea completă a blogurilor din Patch Notes de la Jocuri Epic de mai jos Drumul pușcă Ridicați bătaia cu acest nou pușcă! 14 zile de vară Distracția continuă cu a doua săptămână de 14 Zile de Vară! Conectați-vă în fiecare zi pentru provocări, recompense, LTM-uri și mai mult!

Găsiți toate detaliile aici‘>aici! * Drum ShotgunDisponibile în variante obișnuite, rare și rare.

Disponibile de la Pradă de pardoseală, Mașini Vending și Purtători de Purtători * Disponibil în variante obișnuite, rare și rare. * Disponibil de la frișcă podea, automate de vânzare și transportoare de gunoi Prefabricate și galerii Creați propriul dvs. paradis cu aceste noi prefabricate și galerii!

here

Stele

și Stripes Jonesy Stele și Stripes Jonesy raportează pentru o distracție de vară! Boom Bow Faceți o intrare explozivă și bateți Husks! * 14 zile de varăParada de quest-uri zilnice și gratuit X-Ray Llamas continuă! Completați căutarea „Light’em Up” și câștigați Stele și Stripes JonesyComplete toate călătoriile de 14 zile de vară pentru a câștiga Bow Boom14 Călătoriile zilei de vară vor fi disponibile până la 16 iulie * Parada quest-urilor zilnice și gratuit X-Ray Llamas continuă! * Finalizați căutarea „Light’em Up” și câștigați Stars and Stripes Jonesy * Completați toate questurile de 14 zile de vară pentru a câștiga Bow Boom * Questurile 14 zile de vară vor fi disponibile până pe 16 iulie * Simularea noului Wargames: MeltdownÎn această simulare, Storm Shield a devenit critică și emit un câmp de radiații în creștere.

Din ceea ce auzim, radiația este neplăcută și cauzează probleme de vizibilitate în timp ce se află în contact direct.

O nouă simulare Wargames înseamnă mai multe șanse pentru bilete de eveniment , un nou banner și mai multă varietate față de Provocările Daily Wargames. * În această simulare, scutul dvs. de furtună a devenit critic și emit un câmp de radiații în creștere. * Din ceea ce auzim, radiația este neplăcută și provoacă probleme de vizibilitate în timp ce este în contact direct. * O nouă simulare a Wargames înseamnă mai multe șanse pentru bilete de evenimente, un nou banner și mai multă varietate pentru provocările Daily Wargames Challenges. * Patru Eroi festiva se intorc pentru un timp limitat: Stars and Stripes Jonesy, raporteaza pentru distractie de vara!

Standard

Perk: Assault Ammo RecoveryAssault armele au o sansa de 24% sa restituie munitie la fiecare shot.Assault arme au o sansa de 48% fiecare împușcătură. Disponibilă din căutarea „Luminii” de 14 zile de vară * Stele și Stripes Jonesy, raportează pentru distracție de vară! * Standard Perk: Assault Ammo RecoveryAssault armele au o șansă de 24% să restituie munitie la fiecare shot.Assault arme au o șansă de 48% să restituie muniție la fiecare shot.Available din 14 de vară de căutare „Light’em Up” * Armele de atac au o șansă de 24% să restituie muniția la fiecare împușcătură. * Armele Assault au o șansă de 48% să restituie muniția la fiecare împușcătură. Disponibilă din călătoria de 14 zile de vară „Light’em Up” * Disponibilă din căutarea „Light’em Up” de 14 zile de vară * Star-Spangled Headhunter luminează magazinul săptămânal!

Standard Perk: Spoils of WarWar Cry acordă șansa de 25% pentru fiecare împușcare să nu coste muniție.Commander Perk: Spoils of War Războiul de război oferă 50% șansă pentru fiecare împușcare să nu coste munitie. în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST până la 10 iulie * Perk standard: Spoils of WarWar Cry acordă șansa de 25% pentru fiecare împușcare să nu coste muniții. * War CryA oferă 25% șansă pentru fiecare împușcare să nu coste muniții. * Comandantul Perk: Spoils of War Războiul de război acordă 50% șansă pentru fiecare împușcare să nu coste muniții. * War Cry® acordă 50% șansă pentru fiecare împușcare să nu coste muniții. * Disponibil în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST până la 10 iulie * Patriot Bull Penny se aruncă în magazinul săptămânal!

Standard Perk: Override de urgență Când scutul tău se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

here

Efectul

poate apărea o dată la fiecare 12 secunde.

Comandantul Perk: Suprasarcină de urgență Când scutul se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Utilizarea viitoare a Bull Rush costă 0 energie.

Efectul

poate apărea o dată la fiecare 5 secunde.

Disponibil în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST până la 10 iulie * Standard Perk: Override de urgențăÎn cazul în care scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 12 secunde. * Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Efectul

poate apărea o dată la fiecare 12 secunde. * Commander Perk: Override de urgență Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Utilizarea viitoare a Bull Rush costă 0 energie.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 5 secunde. * Când scutul dvs. se epuizează, resetați Bull Rush Cooldown.

Utilizarea

viitoare a Bull Rush costă 0 energie.

Efectul poate apărea o dată la fiecare 5 secunde. * Disponibil în Magazinul săptămânal de la 3 iulie la 8PM EST până la 10 iulie * Old Glory A.C, se schimbă în magazinul săptămânal!

Disponibil în Magazinul Săptămânal de la 3 iulie la ora 8 PM ET până la 10 iulie la ora 8 PM ET. * Disponibil în magazinul săptămânal de la 3 iulie la ora 8 PM ET până la 10 iulie la ora 8 PM ET. * Bow Bow vine în salvarea lumii!

Compus

arcul care declanșează săgeți care explodează la impact.

Apăsați butonul de foc pentru a mări intervalul și viteza.

Disponibilă din questline-ul 14 Days of Summer * Arcul compuse care declanșează săgeți care explodează la impact. * Țineți apăsat butonul de foc pentru a mări intervalul și viteza. * Disponibil de la questline-ul 14 Days of Summer Doriți să urmăriți problemele de top ale comunității?

Mergeți

la Fortnite | Probleme comunitare Trello bord aici.

șansele