Gen.G se retrage în meciul CWL Pro League

0
95

EUnited

ar fi putut avea cel mai bun record în Liga Pro CWL care intra în ziua de astăzi, dar generalul G a demonstrat că nu va fi depășit în showdown-ul lor divizionar. În ciuda schimbării lui Jared „Nagafen” Harrell pentru înlocuitorul lui Michael „SpaceLy” Schmale, generalul G nu pare să rateze un pas în Liga Pro CWL. Acordat, echipa sa confruntat cu un nou Envy în prima lor zi din Columbus, Ohio, dar Gen.G a arătat că au fost reale astăzi, cu o victorie împotriva echipei de top a Diviziei B, eUnited. Înainte de schimbarea rosterului, cel mai slab mod de joc al lui Gen.

G a fost Hardpoint.

La CWL Anaheim, au fost singura echipă cu un record de hărți câștigător care nu a avut un record câștigător în Hardpoint.

Astfel,

eUnited, cu procentul de 75% Hardpoint câștigător, ar părea a fi echipa Hardpoint mult superioară. Din păcate, pentru eUnited, seria nu a fost jucată pe hârtie, iar Gen.G a lovit mai întâi cu o victorie Frequency Hardpoint.

Cu o victorie Gridlock Search și Destroy, generalul G a împins înapoi pe călcâi.

Dar, deoarece ei sunt foarte capabili de a face, eUnited a luptat înapoi și securizată back-to-back hartă câștigă pentru a lega seria.

Gen

Hartă

finală, Searchload and Destroy, a fost controlată de eUnited pentru primele două runde.

Dar Gen.G, una dintre cele mai bune echipe de căutare din lume, a câștigat runda după rundă pentru a împinge eUnited mai aproape de o pierdere. În ciuda eforturilor lor cele mai bune, eUnited nu au reușit să evite înfrângerea.

Aceasta este cea de-a 13-a victorie a sezonului de la Gen.

G

și, deși nu mai pot asigura primele semințe din Divizia A, au nevoie de încă o victorie pentru a securiza a doua sămânță. Din fericire, eUnited au făcut extrem de bine până în acest moment.

Chiar si cu pierderea pentru Gen.G, eUnited poate inca blocheze in partea de sus a Diviziei B cu o victorie in ultimele doua meciuri din sezonul regulat. În celelalte meciuri de astăzi, OpTic Gaming și Team Reciprocity au supraviețuit seriei de cinci jocuri de-ale lor, în timp ce Midnight a continuat să se rostogolească cu o maturare de 3-0 asupra ereticilor.

Iată clasamentele din Divizia A și Divizia B a Ligii Pro CWL (recordul de serie al fiecărei echipe este urmat de numărul hărților în paranteze). În ceea ce se poate dovedi a fi un test incredibil de dificil, eUnited va încerca mâine să obțină cea de-a 17-a victorie a sezonului împotriva Midnight Esports.

team

Gen.

G, pe de altă parte, se confruntă cu Elevate în meciul de deschidere al zilei la ora 14:00 CT.

diviziunePunct dificil