Haunting of Hill House Director face un alt spectacol de groaza Netflix

0
51

În

ultimii câțiva ani, Mike Flanagan a devenit unul dintre cei mai prolifici și regizori de succes în groază. Seria Netflix Haunting of Hill House a fost una dintre cele mai bune spectacole ale anului 2018, iar adaptarea lui Doctor Sleep la Stephen King este programată să ajungă în noiembrie.

Flanagan are un sequel la Hill House pe drumul următor, iar acum a fost raportat că va produce, de asemenea, o nouă serie de groază pentru Netflix intitulată Miezul nopții.

Potrivit lui Variety, Mass-ul de la miezul nopții va fi un spectacol de șapte părți, care se concentrează pe o comunitate izolată a insulei care se confruntă cu evenimente ciudate și înfricoșătoare când un preot misterios ajunge în mijlocul lor.

Flanagan

va conduce spectacolul și va produce în mod executiv împreună cu partenerul său de producție, Trevor Macy. În prezent, nu are o dată de lansare și nu a fost anunțată nicio distribuție.

Mass-ul de la miezul nopții face parte dintr-o înțelegere pe care Flanagan și Macy au semnat-o cu Netflix în februarie.

Flanagan efectuează, de asemenea, o urmărire la Hill House, intitulată The Haunting of Bly Manor, care este programată pentru lansarea în 2020.

one

Se

va baza pe novela clasică a lui Henry James Turnul șurubului – vezi prima teaser aici.

Doctor Sleep va fi cea de-a doua adaptare a lui Flanagan, Stephen King, după jocul lui Gerard în 2017.

Este o continuare a regelui clasic The Shining, iar Ewan McGregor il interpreteaza pe Danny Torrance ca versiune adulta a acestui roman. Înregistrează teatre pe 9 noiembrie și primul trailer a fost lansat luna trecută.

unul din 2018Hill House continuă spectacolvarietateprima remorcă