MTG Core Set 2020 cel mai bun (și cel mai rău) White Limited revizuire

0
89

Albul

din setul de bază MTG 2020 nu poate să aibă o culoare înverșunată, care să garanteze victorii, dar are o combinație sănătoasă de evaziune, echipament, momente și creaturi care pot sta fie pe cont propriu, fie bine cu alte culori.

White Play este vorba despre găsirea unei sinteze care să funcționeze cu aproape orice culoare în timp ce folosește cardurile sale Mythic Rare și Rare, cum ar fi Cavalier of Dawn, Ajani, Forța mândriei și Executantul executat.

Nu toate alegerile sunt rare și mitice, de aceea am pus împreună cele mai bune ponturi comune și mai puțin frecvente în White.

Ca

o clipă ieftină, Gods Willing este una dintre cele mai bune cărți de protecție pentru Limited.

Poate proteja o creatură de orice culoare, chiar și farmec ca Pacifismul pentru rândul său. În plus, permite unui jucător să scrii 1, care merită singur singurul cost de turnare.

Gods Willing este o clipă care trebuie să fie în puntea principală, nu în bufet.

one

Nu

subestimați niciodată flexibilitatea și puterea atașată echipamentului artefact.

Blade-ul ancestral este unic, prin faptul că creează un soldat unu / un alb și apoi se atașează la token cu un plus plus unul / plus unul. În cazul în care tokenul ar trebui să piară, pur și simplu dați lama ancestrală pe o altă creatură și obțineți plus plus unul plus un avantaj.

Pentru două mana (un alb) și un cost de echipare a unei mana, Blade-ul ancestral este un solid Mai puțin frecvente.

Pentru

un cost de patru mana (un alb), Master Splicer este o afacere neobișnuită. El este unul / unul care creează un golem trei / trei când intră pe câmpul de luptă și dă altor golemuri plus unul / plus unul.

Artifacts Master Splicer perechi bine cu alți jucători ar putea trece cu vederea sunt Prismite, Pattern Matcher, și Meteor Golem.

Angel of Vitality este un card mult mai bun atunci când este asociat cu Ajani, Forța de mândrie.

mana

Dar

pe cont propriu, Îngerul Vitalității este o carte solidă pentru a schița că ea are evaziune și câștigă un plus de două / plus două atunci când ai 25 de puncte de viață sau mai mult.

De asemenea, ea adaugă un punct de viață propriu când câștigi o viață. Pentru a fi un fluturaș doi / doi și care costă trei mana (un alb) de exprimat, Îngerul vitalității este un lucru decent Nu se poate căuta.

Pentru un cost comun de două mane (un alb), pacifismul este o alegere comună solidă în Limited.

S-ar

putea spune, un standard în proiect.

Deși există răspunsuri la Pacifism în setul M20, păstrarea unei creaturi de a ataca și de a bloca doar două mana este o afacere.

Revendicată de mulți că este o risipă de alegere, credem că statul de drept este mai bun decât pare.

Proiectul

se referă la tempo și la turnarea a mai mult de o vrajă pe rând, care împiedică supremația legii.

Acordați-le, s-ar putea să se dovedească mai degrabă o selecție de blaturi.

Dar credem că este un lucru neobișnuit de apucat.

Pentru

un cost de patru mana (un alb), Griffin Protector este o evaziune solidă. Este vorba de două / trei cu zborul, plus câte un plus plus unul până la sfârșitul rândului când o altă creatură intră pe câmpul de luptă. Cu atâtea fluturași în M20, Griffin Protector este o alegere pentru a juca White.

Gauntlets of Light are potențial în Standard Constructed, dar nu în Limited.

Obținerea sincronizării cu pachetul dvs. de proiect este prea multă muncă pentru beneficiile pe care le veți pierde.

Nu

fiți ispitiți de strălucirea ei și să-i transmiteți pentru altceva. În cadrul setului M20, nu există prea mult pentru Binele Yoked pentru dvs. într-un proiect limitat.

Sigur, blochează până la o putere de patru la un cost de o mană albă, dar asta e tot ce face.

Stick cu cărți care aduc valoare și pentru a evita Biciul înjunghiat.

Inspire

Charge este versiunea trista a armelor eroice (M19), care are jucatori de la Boros Aggro plangandu-se in spatele usilor inchise.

El dă doar creaturile tale plus două / plus unul și nu produce nici un jeton, sau grabă. Dacă nu știți că veți avea câmpul de luptă cu creaturi și jetoane, cel mai bine este să transmiteți taxa Inspired.

ManaDouă