Ninja a topit oamenii cu „Drum Shotgun” – dar încă nu este așa de bun

0
132

Când

ești unul dintre cei mai buni jucători de acolo, poți să-ți topi adversarii cu arme care ar putea să nu fie uimitoare jucătorului mediu.

Asta sa întâmplat după lansarea puștii Drum în această dimineață. Pe hârtie, arma părea incredibil de puternică. Pistoalele automate au o istorie de a fi destul de puternice – amintiți-vă AA-12 în MW2? – așa jucătorii Fortnite erau îngrijorați că ar fi la fel.

Primele reacții la pistol au provenit de la streamers, în timp ce aceștia au împărtășit clipurile de evidențiere ale noii arme.

Ninja

a fost unul dintre primii care a înregistrat o ucidere cu el, ci doar să se uite la chat-ul său în timp ce obține eliminarea: Chat-ul a urcat viteza cu o multime de reactii „WTF” „MonkaS” si „OP” provenite din comunitatea sa. (Dacă doriți să vedeți chat, dați clic pe pagina clipului din colțul din dreapta jos al videoclipului încorporat.) Odată ce mai mulți jucători au putut să intre online și să încerce arma, opinia publică despre aceasta sa schimbat brusc.

Problemele principale cu arma sunt lipsa de rază, multiplicatorul de headshot foarte scăzut și inflorirea imediată. Având o pușcă automată nu este grozavă dacă partea automată devine rapid neregulată. Lipsa randamentului daunelor îl face foarte slabă față de alte puști.

Dacă adversarul dvs. are o luptă, trebuie să loviți 3-5 focuri pe ele dintr-o gamă în care sunt capabili să vă împușcă 1-2.

AA-12

Comunitatea

Fortnite rareori nu este de acord cu privire la nivelul de putere al armei.

Există o mulțime de argumente privind dacă armele ar trebui sau nu ar trebui să fie boltite sau nerfed, dar nu există o tonă de varianță în ceea ce arme sunt considerate bune. * Citește mai mult: Unde să localizați Fortybyte # 75 într-un hangar de avion Asta face ca Drumul Pușcă să fie interesant.

Pe de o parte, aveți oameni care o numesc OP și, pe de altă parte, oamenii o numesc practic inutilizabili.

Verificați

răspunsurile la tweet-ul de mai jos pentru a vedea persoanele care le numesc totul de la OP, la wack, la echilibru ciudat: Când comunitatea nu poate ajunge la un acord cu privire la puterea unei arme, acesta este un lucru bun pentru Epic.

Orice arma adăugată la joc care este în mod evident OP sau evident inutil este fie o problemă, fie o pierdere.

Va fi interesant să vedem unde se termină nivelul de putere al Drum Shotgun după ce jucătorii au câteva zile să se joace cu el.

Ninja

Care

sunt gandurile tale initiale pe broasca de foc?

pic.twitter.com/rITYxXI8rE2 iulie 2019puşca