Riot Games introduce noi abilități anti-scut la kiturile Renekton și Blitzcrank pe PBE League

0
82

Riot

Games a făcut câteva schimbări majore în Renekton și Blitzcrank pe PBE League of Legends în ultimele două zile, dintre care unele vor aduce noi abilități de rupere de scut la Riftul lui Summoner. În primul rând, Steam Golem-ul nostru preferat va avea niște schimbări profunde la capacitatea sa finală, Static Field.

Ultimul său nu mai șochează dușmani aleatorii, dar acum este capabil să autatoteze un alt jucător pentru a le marca.

După o secundă, sunt șocați pentru daune magice.

Acțiunea

activă la final este similară capacității inițiale, cu excepția faptului că acum, toți adversarii capturați în rază vor avea orice scuturi asupra lor distruse în partea superioară a daunelor magice și tăcerea de 0,75 secunde. Între timp, abilitatea lui Renekton W, Ruthless Predator, a primit și o capacitate de rupere a scutului – atunci când a fost împuternicită cu 50 de furie, activarea capacității va distruge acum toate scuturile de deteriorare existente pe țintă. El va face de asemenea un pic de daune și asomarea țintei timp de 1,5 secunde.

Aceste noi abilități de rupere a scutului ar putea deveni foarte importante atunci când se confruntă cu anumite compoziții ale echipei, mai ales cu câte scuturi există în joc.

De exemplu, scutul lui Ekko pe capacitatea sa de convergență paralelă poate deveni uriaș în etapele ulterioare ale jocului.

abilities

Dacă

un Blitzcrank îl poate apuca și ultima, scutul a dispărut și el este acum vulnerabil față de restul echipei.

Toate aceste modificări, bineînțeles, sunt toate în testare PBE chiar acum și s-ar putea să nu ajungă chiar la serverele live.

Dacă se întâmplă, totuși, vă puteți aștepta ca aceștia să meargă live într-o actualizare a patch-urilor viitoare.

Jocuri