Star Wars Directorul lui New Film este în esență indiciu cu un Star-All Star, Uita-te la primul trailer

0
56

Prima

remorcă pentru Knives Out este aici.

Este ultimul film de la Star Wars: Ultimul regizor Jedi, Rian Johnson, și este un mister de crimă, care va fi lansat în noiembrie.

Filmul îl numește pe Daniel Craig și pe Lakeith Stanfeld ca niște polițiști care investighează uciderea unui om în vârstă (Christopher Plummer) în timpul petrecerii sale de aniversare într-un conac mare. În stil clasic, stilul ucignat, criminalul ar putea fi oricare dintre membrii familiei sale disfuncționale.

Se

pare ca este foarte distractiv, cu o multime de umor si performante ample de la impresionanta distributie.

Verificați remorca de mai jos.

Knives Out va fi lansat pe 29 noiembrie.

first

Filmul

va fi si Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Don Johnson, Michael Shannon, Katherine Langford si Jaeden Martell. În știri legate, Johnson este încă la bord pentru a regiza o nouă trilogie a filmelor Star Wars.

Aceasta a fost anunțată pentru prima oară în 2017, iar în ciuda zvonurilor, el nu mai era implicat, iar în februarie Johnson a confirmat că se întâmplă în continuare.

Este puțin probabil să vedem următorul film Star Wars de ceva timp.

Dupa

acest episod al IX-lea: The Rise of Skywalker, urmatorul film din serie va sosi in 2022, regizat de David Benioff si D. B. Weiss, fostul shower al Game of Thrones.

David
primul anunțatDavid Benioff și D.B. WeissStea