Swamp Thing Boss dezvăluie planurile originale pentru aniversarea emisiunii Universului DC

0
90

Când

programul original DC Universal, Swamp Thing a fost anulat după primul episod emis, a fost o mișcare surprinzătoare pentru toți cei care au acordat premiera.

Dar nu numai ei.

Au fost cei care au lucrat din greu la spectacolul care nu a văzut-o vine, inclusiv showmanul Gary Dauberman.

Vorbind

în timp ce promovează noul său film Annabelle Comes Home, Dauberman a declarat că anularea a fost „un pic de pumn”. El a continuat: „Sunt atât de mândră de acea emisiune, cât și de echipajul și de cast, care au scos, pentru că a marcat punctul înalt de a conduce încărcarea.

Nu este un lucru ușor de tras”. Potrivit lui Dauberman, el și colegul său de spectacol Mark Verheiden au muncit din greu pentru a se potrivi cu tonul comicelor pentru a aduce la viață mlaștina.

„Seria de benzi desenate este atât de excepțională, există un motiv pentru care a fost pe tot parcursul timpului și am vrut să le respectăm personajele”, a explicat el. „Și, de asemenea, am intrat și eu, când am scris pilotul, vorbind despre primul sezon, am vrut să fim cu adevărat adevărați în spiritul cărții”. Ce ar însemna asta pentru anotimpurile viitoare? În timp ce Dauberman nu a intrat în anumite povestiri pe care dorea să le abordeze, el a avut o idee generală pentru structura spectacolului.

Swamp

„Așteptam

cu nerăbdare să spun niște povestiri mai mult de sine stătătoare, nu de sine stătătoare, ci de trei povestiri arcale, cuplate în misterele mai mari”, a spus el.

„Ca un mister sau motor de lungă durată, dar, de asemenea, să puteți explora unele dintre colțurile întunecate ale mlaștinii unde le găsiți pe cele în care se simte aproape un fel de antologie”. În timp ce Dauberman a spus că nu se gândeau să se scufunde într-un format „monstru al săptămânii”, au existat niște monștri pe care dorea să îi exploreze; și anume povestile despre Swamp Thing care includ vârcolaci și vampiri.

„Am fi putut face atât de mult încât sunt trist că nu vom putea să facem această încarnare, știi,” a deplâns el.

Cel

puțin DC Univers va continua să difuzeze primul episod de 10 episoade din spectacol înainte de a-1 numi oficial.

Noile episoade ale lui Swamp Thing sosesc la serviciu în zilele de vineri.

Anabelle Comes Home se află acum în teatre.

Annabelle
Lucru în mlaștinăAnnabelle vine acasăMlaştină