Teamfight Tactics vs Dota Underlords: Cel mai bun autobuz pentru tine

0
112

Războiul

jocurilor autobatler este deja în curs de desfășurare.

Jocul Riot Games cu campionii League of Legends, Teamfight Tactics, se luptă împotriva jocului lui Valve cu Dota 2 eroi Dota Underlords.

Unii jucători și-au ales deja preferatele, deși mulți alții încearcă să-și dea seama care dintre ei vor juca, dacă nu și pe amândoi.

Deși

TFT și Underlords au multe în comun, există diferențe cheie care schimbă modul în care ambele jocuri se simt pentru jucător.

Din moment ce am vorbit deja despre ceea ce este similar între cele două, este timpul să vorbim despre ceea ce face fiecare dintre ele unic și ce ar putea însemna aceste diferențe pentru tine.

Dota Underlords are 60 de unități (sau eroi), în timp ce Teamfight Tactics are 50 de unități (sau campioni).

an

Ambele

jocuri oferă jucătorilor cinci unități pe magazin și le permite să plaseze până la 10 unități pe tablă. Asta înseamnă că cineva care joacă Teamfight Tactics va vedea mai multe copii ale unui campion unic în magazinul lor mai des decât vor în Underlords.

De exemplu, există șase unități comune în TFT și 14 în Underlords, ceea ce înseamnă că un jucător are șansa de 16% să vadă fiecare unitate comună din prima, cu doar șapte la sută în cel de-al doilea.

Asta face ca obtinerea unitatilor de raritate obisnuita la doua si trei stele mult mai usor in TFT decat in Underlords.

Investirea

prea multă aur în rulouri și unități de joc devreme este mult mai riscantă în Underlords.

Placa TFT este realizată din celule dispuse în diagonală, în timp ce Underlords are un tablă clasică. Acest lucru are implicații mai largi, cum ar fi pentru unitățile care au o aură care afectează aliații din apropierea lor.

Placa TFT permite ca unitatea să fie înconjurată de maximum șase persoane. În Underlords, numărul ăsta este de opt.

Underlords

Asta

inseamna ca efectele aura sunt mai semnificative in Underlords decat in TFT, deoarece unitatile pot afecta simultan mai multi aliati.

Cum funcționează elementele este cea mai dramatică diferență dintre cele două titluri.

Elementele din TFT sunt esențiale pentru un plan de joc bun.

Puteți

combina elementele individuale într-o nouă și mai puternică, în multe feluri, încât este aproape obligatoriu ca un element să fie deschis în orice moment pentru a-și aminti combinațiile.

Nu poți lua un articol de pe un erou după ce îi dai-le, așa că știind ce face fiecare este cheia.

Deoarece fiecare unitate poate deține până la trei elemente, un jucător poate transforma un singur campion într-o greu de transportat dacă are o combinație bună de elemente.

Scarra’s

Shyvana cu două Guinsoo Rageblades și un Bloodthirster în primele zile ale TFT este exemplul perfect. În Underlords, nu există o combinație de elemente, iar eroii pot să dețină câte un singur articol, dar jucătorii îi pot muta în jurul unităților în fiecare rundă. În timp ce elementele de erou sunt mult mai simple în Underlords decât în ​​TFT, titlul lui Valve are elemente globale care nu pot fi echipate care afectează alianțele sau un mecanic de joc.

Eroii care sunt inventatori pot exploda și pot face distrugeri dacă un jucător are elementul de alianță Unstable Reactor și același jucător poate obține mai mult aur de la pierderi rotunde dacă alege elementul Silver Lining. În timp ce jucătorii obțin obiecte TFT la întâmplare în rundele neutre, jucătorii Underlords primesc trei-patru elemente în fiecare rundă și li se permite să aleagă unul.

Dacă pierd o rundă de fluaj, jocul dezactivează aleator două dintre alegerile lor.

Teamfight

Tactics are o scenă unică numită schiță. Atunci jucătorii se află pe un carusel cu eroi care țin un obiect.

Cu cât vă aflați mai jos în clasamentul acelui meci, cu atât mai devreme vi se va permite să alegeți unul dintre campioni.

Acesta este un mecanism de revenire care oferă un ajutor jucătorilor care pierd.

Underlords

nu are etape speciale sau un mecanic similar.

Fiecare unitate din ambele jocuri aparține cel puțin două triburi. În Underlords, aceste triburi sunt numite Alianțe, în timp ce în TFT ele sunt numite Origini și Clase.

Efectele pe care le obțineți de la combinarea eroilor unici ai acelorași alianțe, origini sau clase sunt diferite în ambele jocuri.

Unele

efecte sunt similare, cum ar fi reducerea daunelor atât de Warriors și Cavalerii, cât și de puncte de sănătate suplimentare din Brawny și Brawlers (în Underlords și TFT, respectiv).

Dar multe altele sunt unice pentru fiecare joc, cum ar fi câștigul manei și puterile de chemare Golem de la elementariștii în TFT și reducerea armelor inamice de la Heartless în Underlords.

TFT și Underlords se simt foarte diferit de a juca în ciuda apartenenței la același gen.

Toate

aceste mici diferențe ajung la experiențe unice de joc în ambele jocuri.

Vorbind despre ele, nu e de mirare că este vorba despre compararea League of Legends și Dota 2.

Acestea sunt jocuri similare, dar modul în care joci fiecare este unic și va veni în preferințele dvs. care din sistemele descrise în această poveste vă va face să aveți cel mai distractiv.

un articol cheat foaiearticoleUnități