Trecutul nemuritor al II-lea și mânia lui Mo’rokai vor veni pe 5 iulie

0
115

Aproape

două luni după ce primul set de imoral comori a scăzut pentru Pass Battle Internațional 2019, Treasure Immortal II și Wrath of the game de joc Mo’rokai vor veni pe 5 iulie.

Cu câte pachete de nivel de luptă au fost vândute în timpul vânzărilor de vară la Steam, acest lucru trebuie să fie interesant pentru jucătorii care au acum până la 12 încercări gratuite de a obține elementele pe care le doresc din căderile de comori. Împreună cu șansa de a obține niște picături, cum ar fi emblema excesivă din punct de vedere cosmic, jucătorii vor avea, de asemenea, acces la mânia din Mo’rokai.

Modul nou de joc pare să implice jucători din fiecare echipă care completează obiectivele pentru a convoca un Mo’rokai.

La

fel ca felul în care se cheamă mafioții sefului într-o banda din Heroes of the Storm, atunci când un Mo’rokai se alătură bătăliei, va avea probabil o anumită cantitate de sănătate și va acționa ca o modalitate avansată de a accelera înăbușirea. Încă nu avem detalii despre modul în care va fi modul, dar se pare că ar trebui să acționeze ca o schimbare amuzantă a ritmului de la modurile standard Dota 2.

Singurul dezavantaj al acestor fragmente de conținut care scapă în acest moment este că, în mod obișnuit, jucătorii vor permite doar mai puțin de două luni să se bucure de modul special și să stocheze cât mai multă comoară. În anii precedenți, cutoff-ul pentru nivelurile și evenimentele Battle Pass au fost după încheierea Internaționalei.

Valva a diminuat teama de o dată limită strictă, totuși, prin mutarea datei de încheiere pentru Battle Pass din acest an până la două săptămâni după ce TI9 se încheie.

Battle

Un

bonus suplimentar este adăugat, de asemenea, în „Battle Pass” sub forma a 10 nivele suplimentare pentru ruperea fondului de premiere TI8 în weekend.

Depășind recordul de 25.532.177 de dolari stabilit anul trecut este o surpriză uimitoare pentru comunitatea Dota 2 și este mai impresionantă faptul că fondul de premiere TI9 este încă în ritmul de a sparge 30 de milioane de dolari. În ultimele șase săptămâni, în ultimii șase săptămâni, există o mulțime de conținut pentru proprietarii Battle Pass care au condus până la TI9, inclusiv Treasure III Immortal.

LuptăComoarăTrece