Twisted Fate va fi primul campion nou adăugat la Teamfight Tactics

0
107

Riot

Games a confirmat că Twisted Fate va fi următorul campion pentru a se înscrie în lista pentru noul său mod popular de joc autobatler, Teamfight Tactics.

Campionul a fost tachinat de designerul TFT setului Riot Wittrock, care a postat o imagine interesantă, alături de o legendă care a citit: „Campionul # 51 vine la TFT …” Imaginea este o închisoare a artei splash-ului unui anumit campion, dar multe League of Fanii legendei au fost foarte atenți să sublinieze faptul că fotografia a fost făcută de la stropirea Cutpurse Twisted Fate, pe maneca stângă. Ulterior, produsul „Riot’s Teamfight Tactics” a condus Richard „MapleNectar” Henkel a confirmat știrea spunând că Twisted Fate va fi primul campion lansat ca „conținut de picurare” cu Patch 9.14.

Riot a explicat într-un post de dezvoltator devreme cum a fost de gând să elibereze noi campioni la TFT-o metodă a fost de a scurge conținutul în joc lent în fiecare patch și celălalt a fost de a renunța mare seturi de campion în joc.

Acum,

mulți fani speculează la ce origine și la clasa Twisted Fate va face parte.

Mulți cred că, pentru că pielea lui Cutpurse era prezentată, ar putea fi de origine pirată, ca și Graves.

Fanii se gândesc, de asemenea, că va fi un vrăjitor, care are sens din cauza abilităților sale în Liga.

release

Nu

a existat nici o confirmare cu privire la abilitățile pe care Twisted Fate le va aduce la TFT, însă tot ce putem face este să așteptăm eliberarea lui când Patch 9.14 scade.

eliberați noi campionisoartăJocuri