Unde să găsești Fortbyte # 75 într-un hangar al unui aeroport

0
108

02

iulie a văzut deblocarea Fortbyte 75, care se află într-un hangar al aeroportului.

Jucătorii nu vor avea nevoie de un emote specific, de piele sau de jucărie pentru a obține octetul, astfel încât să poată să urce imediat!

Fortnite Sezonul 9 continuă să se rostogolească cu 14 Zile de Vară, trecerea provocării de bătălie este exclusivă. Provocările Fortbyte sunt misiuni de locație sau de provocare pe care jucătorii de la task-uri le pot găsi pentru a găsi mici piese de puzzle care pot fi folosite pentru a decripta imaginea din Sezonul 9 Fortbyte. În fiecare zi deblochează un Fortbyte, cu un total de 100 care ar trebui să devină disponibil înainte ca Fortnite Season 8 să se încheie în jurul valorii de 18 iulie. * CITIȚI MAI MULTE: Fortnite v9.30 Update Update # 2 Note Patch – Drum Shotgun și multe altele Toți proprietarii sezonului 9 Battle Pass pentru Fortnight Battle Royale vor putea să achiziționeze Fortbyte în orice mod.

recomandăm să luați Fortbyte în Team Rumble LTM pentru a evita decesele neprevăzute.

Fortbyte # 75 este situat în Frosty Zboruri în hangarul aeroportului, marcate mai jos: Există două hangare în zborurile Frosty, astfel încât jucătorii vor trebui să se îndrepte spre hangarul cel mai din stânga.

După ce jucătorii intră în hangar, octetul se va așeza în colțul din spate al terenului.

14

Dacă

întâmpinați dificultăți în localizarea octetului, consultați acest videoclip de la InTheLittleWood: Cu sfarsitul Fortini Season 9 se apropie rapid, acum ar putea fi momentul sa incepem sa le colectam pe toate.

Fiecare sezon al Fortnite Battle Royale a avut provocări specifice sezonului, cum ar fi provocările Blockbuster din sezonul 4.

Având zvonuri despre o potențială fabrica de robot de la Plantul de presiune și despre un monstru misterios Polar Peak, care se desprinde de ghețar, Sezonul 10 din Fortnite Battle Royale ar putea aduce câteva evenimente impresionante. * CITEȘTE MAI MULTE: Lista completă a tuturor provocărilor Fortbyte disponibile în prezent – Actualizare 2 iulie Ar fi interesant sa vedem daca Fortnite Battle Royale Season 10 are si provocarile Fortbyte, dar va trebui sa asteptam sa vedem ce are Epic in sezonul 10 al Fortnite.

14 zile de varăSezonul 9 Imagine