Vor Apex Legends sezonul doi să facă un sezon lipsit de un sezon?

0
111

După

o lansare promițătoare în luna februarie, Apex Legends și-a dezamăgit constant baza de jucători cu o pasă de bătălie copleșitoare, servere laggy și înșelătorii.

Dar se va întâmpla două lucruri în jurul valorii de sezon?

La lansare, Apex a înregistrat o medie de peste 200.000 de spectatori media pe Twitch.

De

atunci, Apex a înregistrat o scădere semnificativă în popularitate.

De fapt, jocul are o medie de aproximativ 15.000 de telespectatori în ultimele 30 de zile.

Jucătorii s-au întors de la Apex din numeroase motive, dar sezonul unu Wild Frontier trebuie considerat unul dintre cele mai mari lovituri.

Laggy

A

fost oarecum ridicolă pentru că a oferit piei plictisitoare, linii de voce inutile și nimic care să-i împiedice pe jucători să se distreze după ce au terminat-o.

Adăugarea târzie a modelului Apex: Elite a fost plăcută, alături de un nou conținut sub forma evenimentului legendar de vânătoare, dar părea un premiu de milă pentru fani furioși care și-au cheltuit deja banii într-o pasă de luptă veșnică. Battle Pass-ul a fost doar începutul plângerilor pe care fanii le-au avut cu jocul.

Serverele Laggy, coechipierii, aimbotrele, și în mod constant confruntându-se cu mânia celor de la Pathfinders, au făcut chiar și fanii adevărați.

Big

streamers, precum Michael „Shroud” Grzesiek, s-au săturat de Apex și au jucat alte jocuri, luând spectatorii cu ei, ceea ce a făcut mulți oameni să spună că Apex a fost un joc mort.

Respingerea lansării lui Battle Charge este însă încurajatoare.

La momentul scrisului, Apex are peste 160.000 de telespectatori – 50.000 dintre care se uită la Giulgiu.

Battle

Provocările

zilnice și săptămânale oferă jucătorilor ceva de luptat, mai degrabă decât să devină campionul Apex. Și dacă succesul Fortnite este vreun indiciu, acea formulă funcționează pentru menținerea interesului.

Cuplarea acestei schimbări cu doi noi campioni, Wattson și Crypto, face din acest sezon interesant și revigorant.

Sezonul doi de la Battle Pass recompense sunt mult superioare decât sezonul unu.

Pachetele

Apex apar mai frecvent și pot fi câștigate piei legendare bine concepute.

Acest lucru este în plus față de fabricarea metalelor (care au fost aproape imposibil de obținut în sezonul unu), care sunt acum dulce cu generozitate.

Noile pachete muzicale, ecrane de încărcare și emotesuri skydive sunt mult mai interesante decât liniile vocale din sezonul trecut.

Jucătorii

competitivi au în prezent Ligile clasate cu nerăbdare, ceea ce reprezintă un sistem impresionant de gîndire a diviziunilor, nivelurilor și un sistem intuitiv de Puncte Clasice (RP).

Acest lucru se pretează la jocul competitiv și, probabil, la o scenă profesională care va fi introdusă în viitor.

Cuplul Crown Twitch Prime este programat pentru 13 iulie, găzduit de popularul banderol Timothy „TimTheTatman” Betar, care ar trebui să fie un eveniment extraordinar cu piese de teatru și oaspeți celebri.

Fie

că sunteți un fan care a rămas loial lui Apex, fie că a crezut că a fost un „joc mort”, sezonul doi Battle Charge vă va ține ocupat în următoarele câteva luni.

Servere LaggyLigile clasificateTwitch Prime Crown Cup