Final Fantasy 7 Remake Listing pentru Xbox One a fost o greșeală

0
135

Final

Fantasy VII Remake este confirmat pentru lansarea pe 3 martie 2020 pentru PlayStation 4, dar este și o versiune Xbox One? În ciuda a ceea ce ați văzut, se pare că nu este.

Pagina de pe Xbox Germania Facebook a postat recent un videoclip care a declarat că Final Fantasy VII Remake va fi lansat pe Xbox One pe 3 martie alături de ediția PS4.

Cu toate acestea, comunicările de marketing și conducerea socială a lui Xbox Germania, Maxi Graff, au confirmat faptul că a fost doar o greșeală. Materialele aferente cu data de 3 martie au fost îndepărtate imediat, iar Graff și-a cerut scuze pentru greșeală. Graff a mai spus că echipa va lucra pentru a se asigura că acest tip de alunecare nu se va întâmpla din nou.

Remake-ul

Final Fantasy VII vine în martie, ceea ce este puțin înainte ca noua generație de console să fie lansată în Holiday 2020.

Potrivit președintelui Square Enix Yosuke Matsuda, Final Fantasy VII Remake este proiectat pentru a juca pe actual – și hardware-ul de ultima generație.

„Cred că este dezvoltat astfel încât să poată fi jucat pe ambele, așa că nu mă îngrijorează cu adevărat și cred că și fanii se vor putea bucura de ambele, inclusiv de generația următoare de console. ” Conferința de presă Square Enix E3 2019 a adus o privire nouă la Remake-ul final Fantasy VII, cu o remorcă extinsă, precum și o demonstrație de joc și luptă extinsă. Square Enix a dezvăluit, de asemenea, că jocul va cuprinde două discuri Blu-ray atunci când va fi lansat pe PS4, iar editorul va oferi o ediție extravagante de colector de 330 $ prin magazinul său online.

Final

Jocul

extrem de anticipat va fi lansat la nivel mondial în 3 martie 2020.

gameplay-ul și luptainclude două discuri Blu-rayFantezie