Mai multe despre Marvel’s The Eternals, faza 4 Cast, dezvăluită, inclusiv Millie Bobby Brown

0
133

Cu

răzbunători: Endgame și Spider-Man: departe de acasă, modulul MCU 3 sa terminat.

Etapa 4 este de așteptat să fie dezvăluită în cursul lunii următoare la San Diego Comic-Con, iar unul dintre filmele din mix este The Eternals.

Acum, un nou raport dezvăluie cine poate juca în ea.

O

varietate de rapoarte spun că Stranger Things și actrița Godzilla Millie Bobby Brown se află în film, alături de câștigătorul Oscarului, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani (Big Sick) și Richard Madden (Game of Thrones).

Filmul va fi regizat de Chloe Zhao (Riderul).

Alte filme MCU de fază 4 sunt de așteptat să fie Shang-Chi, care va fi primul film MCU cu plumb asiatic, alături de Doctor Strange 2, Guardians of the Galaxy Vol. 3, Pantherul Negru 2 și Vaduva Neagră. Primul comedie Eternals a fost publicată în 1976 de scriitorul și artistul târziu, Jack Kirby (1917-1994).

Phase

Eternalii,

o sursă de viață creată de o rasă extraterestră numită Celesteali, au fost înființate pentru a proteja Pământul de Deviants, un proiect derizoriu al Ceștilor care a fost înlăturat. 30 de ani mai târziu, scriitorul eclectic Neil Gaiman le-a dat super-eroilor un facelift în 2006, aducându-le și universului lor în epoca modernă, cu o miniserie cu șapte exemplare încheiată în 2007.

Pentru mai multe detalii, verificați tot ce știm despre MCU Faza 4.

Puteți, de asemenea, verifica videoclipul încorporat mai sus.

Rapoartele soiurilorFază