Următoarea Disney Ride ajunge în sfârșit la data de deschidere

0
140

Deși

Star Wars: Galaxy’s Edge este deschis acum la Disneyland din California, este fără bijuteria de coroană a experienței.

Războiul „Star Wars: Rise of Resistance” a fost amânat la începutul acestui an atât la Disneyland, cât și la Florida Walt Disney World Resort, iar datele de deschidere au fost anunțate în cele din urmă pentru ambele versiuni ale atracției. Într-un nou post de pe blogul Disney Parks, a fost dezvăluit că Rise of Resistance va fi deschisă prima dată în studiourile Hollywood Studios din Disney World Resort pe data de 5 decembrie.

Această zi se întâmplă totuși să fie ziua de naștere a lui Walt Disney.

„Ce

modalitate mai bună de a onora povestitorul final decât de a introduce cea mai impresionantă și atractivă atracție vreodată imaginată într-un parc Disney”, scrie blogul.

Cei care vizitează California pe Galaxy’s Edge vor trebui să aștepte un pic mai mult.

Creșterea rezistenței Disneyland-ului nu va fi deschisă până pe 17 ianuarie 2020.

Star

Aceasta

este o dezamăgire pentru unii, mai ales că atunci când călătoria a fost inițial întârziată, cu nota că atracția va fi deschisă mai târziu în acest an.

Având în vedere domeniul de aplicare al noii călătorii, totuși, este greu să dai vina pe imaginarii parcului pentru că dorești să te asiguri că totul este perfect înainte de ao deschide publicului.

O descriere a călătoriei citește: „Star Wars: Rise of Resistance va bloca liniile dintre fantezie și realitate și va pune oaspeții în mijlocul unei bătălii climatice dintre First Order și Rezistență. Oaspeții vor fi recrutați să se alăture lui Rey și General Organa, pe o bază secretă, vor fi capturați de un Distrugator de Primă Ordonare, cu ajutorul unor eroi ai Rezistenței, ei vor ieși și ar trebui să scape de distrugătorul de stele, să protejeze baza secretă și să rămână unul înainte de Kylo Ren. ” Deocamdată, Galaxy’s Edge rămâne deschisă la Disneyland și va începe să primească oaspeții la Walt Disney World Resort din Florida pe 29 august.

Dacă

intenționați să vizitați oricare parc, aveți toate informațiile de care aveți nevoie, de la ceea ce ar trebui să mănânce și cumpărați o defalcare detaliată a întregului teren.

delayed
Star Wars: GalaxieDisney Parks blogmâncaa cumpara