Cyberpunk 2077 devine o carte nouă de cărți

0
140

Pentru

a apela Cyberpunk 2077 unul dintre cele mai anticipate jocuri viitoare ar fi probabil o subevaluare – și pentru un motiv bun. Într-adevăr, cine s-ar putea aștepta la ceva mai puțin dintr-un joc de la dezvoltatorul The Witcher 3, care vă permite să vă alăturați lui Keanu Reeves și aveți un joc prequel-table-top în fabrică? E ceva pentru toată lumea.

Dar rolurile A-listului de actori și promovarea încrucișată sunt doar o parte din ecuația trenului hype pentru aceasta.

Lumea în sine, orașul periculos și înfricoșat, este masiv și populat de tot felul de personaje interesante pe care nu putem aștepta să le învățăm mai mult.

Din

fericire, nu va trebui să așteptăm foarte mult.

Dark Horse Comics a colaborat cu CD Projeckt Red pentru a dezvolta o carte nouă, The World Of Cyberpunk 2077, care va lovi rafturile pe 21 aprilie 2020. Într-un comunicat de presă, Dark Horse a proclamat Lumea Cyberpunk 2077 pentru a fi un „ton” mai mult decât o carte, cu o 200 de pagini ambalate în jam, acoperite de tot ce un fan Cyberpunk ar putea să știe despre istoria și personajele Night City.

„Intrați într-un viitor întunecat, unde violența, opresiunea și cyberware-ul nu sunt doar frecvente – sunt instrumente necesare pentru a merge mai departe.”

Cyberpunk

Explorează

diferitele districte, bande și istoria orașului Night. tehnologia mâine și cercetarea ciberneticii, armei și vehiculelor Cyberpunk 2077. ” World of Cyberpunk 2077 va fi disponibil pentru pre-comanda pentru $ 39.99 la Amazon, Barnes

partenerul cu Keanu Reevesprequel table-top joc