Dark Fate va fi evaluat R, scene noi prezentate în timpul Comic-Con Panel

0
162

Terminatorul:

Dark Fate panel în timpul San Diego Comic-Con 2019 a deschis cu o surpriză, aparent apel live de la producătorul James Cameron.

Cameron a apelat la „de la Pandora”, AKA setul de Avatar 2, 3 și 4, așa cum a explicat el.

„Toată lumea plânge mereu cât durează să facă Avatar, așa că m-am gândit că ar trebui să rămân aici și să lucrez azi”, a explicat Cameron.

El

nu a împărtășit nimic despre sequel-ul Avatarului, spunând că va dura prea mult pentru a explica ce se întâmplă acolo și că tehnologia este atât de rezistentă încât nu am fi înțeles-o oricum.

Mai important, panoul a debutat o serie de filme exclusive ale filmului Comic-Con, incluzând o privire extinsă asupra scenei de urmărire pe autostrăzi pe care am văzut-o anterior în remorcă, pe care o puteți viziona mai sus. În timpul scenei, caracterul uman „sporit” al lui Mackenzie Davis protejează personajul lui Natalia Reyes de atacul Terminator jucat de Gabriel Luna.

Răufăcătorul lui Luna se împarte în doi Terminatori separați, iar Davis îi luptă pe amândoi până când este în cele din urmă încolțită. La scurt timp, Sarah Connor a lui Linda Hamilton sosește, punându-i pe ambii Terminatori cu o varietate de arme, inclusiv un lansator de rachete montat pe umăr. În timp ce își aruncă o grenadă pe una de sus, rostește faimosul rând: „Mă voi întoarce”. Filmul a continuat cu o privire la convorbirea lui Connor cu Davis și Reyes după aceea, în care ea explică că ea și fiul ei, John, au oprit Ziua Judecății din 1991 și că acum vânează Terminatorii.

San

Grupul

vizitează personajul lui Schwarzenegger, misteriosul T-800, la cabina de la distanță, unde apare ca un om pe nume Carl – un nume pe care Connor îl refuză să-l numească. Ea promite să-l omoare în cele din urmă, dar între timp, ei acceptă ajutorul său de a proteja caracterul lui Reyes.

Anterior, in timpul deschiderii panelului, Cameron a declarat ca una dintre conditiile sale este ca producator pentru Terminator: Dark Fate a fost ca Arnold Schwarzenegger sa fie implicat si ca a fost incantat sa vina cu un nou personaj pentru Arnold – misteriosul T- 800.

Cameron a spus că a trebuit să-l convingă pe Linda Hamilton să revină pentru film, deoarece a fost în conflict cu privire la întoarcerea.

„Din

fericire, ea a fost de acord și am construit povestea în jurul valorii de asta”, a spus Cameron.

De asemenea, Cameron a aruncat o bombă: Edward Furlong, actorul care ia interpretat pe tânărul John Connor în T2 din 1991, își va relua rolul în Terminator: Judgment Day.

Regizorul Tim Miller a fost primul care a preluat scena în timpul panoului însuși și a confirmat faptul că Terminator: Dark Fate este evaluat de R. „Este vorba de faptul că fanii o cereau într-un fel”, a spus el.

Avatar

„Am

avut un alt plan în cazul în care nu a mers R – am avut un plan de rezervă. Dar ADN-ul lui Terminator este un film cu un rating de R, astfel încât să nu-l facă R simte disingenuos am știut că asta vroia fanii, știam că asta vrem să facem și chiar dacă era în aer, acesta a fost întotdeauna planul meu.

„Am primit atât de multe pretenții de Linda [Hamilton] spunând” f *** „, este uimitor”, a râs Miller.

Miller a explicat, de asemenea, modul în care filmul se potrivește cu cronologia Terminator și cum funcționează în mintea lui călătoria în timp a francizei.

„Mă

simt că călătoria în timp cu multiple realități pierde câteva mize”, a spus Miller.

„Dacă poți schimba timp și ar putea fi ceva, ar putea fi mai multe sau mai multe linii de timp alternative, mă simt ca și cum ai pierde puțin din miza dramatică. Deci, în franciza Terminator, există doar o singură cronologie”. Miller a făcut referire la sfârșitul Terminatorului 2, când Sarah Connor distruge Cyberdyne, spunând că „Dark Fate” va explora consecințele acestei alegeri.

„Sarah trăiește cu consecințele acestei decizii și vedem cum se dezlănțuie 20 de ani mai târziu”, a spus el.

Linda

Hamilton urma să ia scenă și ea a elaborat decizia ei de a reveni la franciză. „A fost trecerea timpului și am fost foarte intrigat de personajele care văd că timpul schimbă totul, ce sa întâmplat, cine este acum și ce sa întâmplat să o facă acuma și că au existat atât de multe alte posibilități 27 de ani mai târziu, am simțit că era doar o lume a bogăției pe care o puteam explora și apoi o roam ca pe o femeie de o anumită vârstă „, a spus actrita.

După ce restul de distribuție a luat scenă, Arnold Schwarzenegger a ieșit în cele din urmă. Steaua iconică a spus că „trebuie să se întoarcă”. „Sunt dependent de Terminator„, a spus el.

Terminatorul a fost filmul care mi-a lansat într-adevăr cariera de film de acțiune … Din acel moment, totul sa schimbat în viața mea”.