De ce este Jessica Chastain din Capitolul 2 într-o piscină de sânge Kiddie

0
136

De

la găleata sângelui de porc din Carrie până la coridoarele gorei din The Shining, adaptările filmului Stephen King au adesea o mulțime de sânge.

Dar se pare că viitorul: Capitolul 2 le va depăși pe amândouă. La ecranul pentru filmul de la San Diego Comic-Con, starul Jessica Chastain a vorbit despre experiențele sale sângeroase din film.

Sa afirmat în cadrul comisiei că: Capitolul 2 a stabilit o înregistrare a cantității de sânge fals folosit – presupus de 4500 de galoane.

Chastain

a dezvăluit că, într-una din scene, ea este complet murdară în sânge, dar a împins regizorul Andy Muschietti să meargă și mai mult cu o cantitate de gore pe ea.

„Când [Muschietti] mi-a vorbit mai întâi despre scenă, m-am gândit că era cu adevărat inteligent – strălucit – și eram foarte entuziasmat de ea”, a spus ea.

„Dar apoi a zis:” Sângele va veni până la clavicula ta – nu te va face pe față „. [Dar] am fost ca, „Să-l facem pe Carrie pe steroizi”. Cu toate acestea, se pare că Chastain nu a fost pregătită pentru cât timp va trebui să rămână în întregime înmuiată în sânge în timp ce face filmul.

panel

La

panoul SDCC, steaua a arătat că, între momente, ar fi trebuit să stea într-o piscină de copii, umplută cu sânge fals, cu o turbină eoliană să o răcească ca să o răcească. După cum explicase co-starul James McAvoy, datorită zahărului din sângele fals, „Dacă îl încălziți, acesta fermentează și se ruinează și miroase ca pușculița”. Cel mai recent trailer pentru It: Capitolul 2 a fost dezvăluit la SDCC, în plus față de câteva clipuri noi, inclusiv în momentul în care Clubul Losers al adulților se reîntâlnesc după 27 de ani și o privire mai lungă asupra scenei funhouse din remorcă. De asemenea, am primit un nou afiș. Capitolul al doilea îl vede pe Bill Hader ca Richie, James Ransone ca Eddie, Andy Bean ca Stan și Isaiah Mustafa ca Mike.

Bill Skarsgård se întoarce ca Pennywise, unul dintre elementele entității terifiante interdimensionale a titlului.

Filmul se difuzează pe 9 septembrie.

panou pentru filmnou poster