Marvel Ultimate Alliance 3 – noile caractere DLC dezvăluite la Comic-Con 2019

0
143

Marvel

Ultimate Alliance 3 este aproape aici, iar Marvel a luat timp la panoul său din San Diego Comic-Con pentru a anunța planurile sale post-lansare pentru joc.

Aceasta include atât o actualizare gratuită viitoare, cât și primele detalii ale rubricii pentru trecerea de expansiune. În primul rând, Cyclops și Colossus vor veni la joc ca o actualizare gratuită pe 30 august.

Cei doi sunt ambii X-Men, dar nu sunt pachetul X-Men DLC anunțat anterior. În schimb, primul pachet DLC va fi Marvel Knights în această toamnă, care va include Blade, Moon Knight, Punisher și Morbius.

Potrivit

unui diapozitiv prezentat la panel, vor veni X-Men urmat de Fantastic Four, care sunt planificate pentru anul 2019 si 2020, respectiv.

De asemenea, se spune că DLC conține conținut și moduri de povestire suplimentare – vă oferă, de asemenea, o echipă de colorat alternativă cu colorat în stilul Deadpool.

DLC nu va fi vândut separat și va trebui să achiziționați permisul de extindere complet pentru 20 de dolari; trecerea este de asemenea vândută ca un pachet cu jocul complet.

Marvel

Comic-Con

are o mulțime de panouri de Marvel care vin, așa că continuă să revii pentru mai multe știri din spectacol, adevărați credincioși.

Marvel Ultimate Alliance 3o multime de panouri Marvel