Huni’s Rumble îl ajută pe Clutch să bată Golden Guardians, să asigure o semință de playoff LCS

0
88

Heo

Huni” Seung-hoon are o poveste de dragoste cu Rumble.

Indiferent de metoda în care ne aflăm la nivel profesional, el va găsi o modalitate de a face viabila mașina de stingere a focului Yordle. În cea mai mare parte a anului 2019, această afinitate nu a funcționat pentru el. Însă, astăzi, cu un loc de playoff LCS Summer Split din 2019 pe linia pentru Clutch Gaming, Huni a lansat Rumble, ajutând echipa să bată Golden Guardians și să ajungă în postseason. Înainte de astăzi, Huni a avut doar 3-3 pe Rumble această scindare.

Dar una dintre aceste victorii a fost împotriva Golden Guardians în a doua săptămână. Acum, la finalul diviziei, el continuă să funcționeze pe Rumble, în ciuda ratei generale de câștig a sub-50 la sută a campionului.

Huni

a intrat în joc ca fiind singura pistă câștigătoare a lui Clutch, iar abilitatea sa de a-și asigura prioritatea fără să moară a fost esențială, în special împotriva lui Kevin „Hauntzer” Yarnell, cel mai bun jucător de la Gardienii de Aur.

Apoi, un teletransport bine programat de către Huni pe banda de jos a ajutat la asigurarea primului sânge și a două ucideri fără răspuns pentru Clutch.

Sprijiniți Philippe „Vulcan” Laflamme a venit la sfârșitul lui Clutch, iar mijlocitorul Tanner Damonte a avut un joc puternic și pe Irelia.

Huni

Dar

cea mai mare parte a presiunii în banda de sus a fost cea care a aruncat comutatorul pentru Clutch, deoarece și-au egalat recordul la 9-9 și au asigurat un loc de playoff.

BubuitAmbreiajDe aur