Noul videoclip de blocare a morții care urmează să fie dezvăluit la Gamescom

0
95

Gamescom

2019 începe la Köln, Germania, la sfârșitul acestei luni. Înainte de a începe convenția, Geoff Keighley, producătorul The Game Awards va găzdui o difuzare Opening Night Live, care promite să ofere telespectatorilor o privire exclusivă la o serie de viitoare titluri, inclusiv anticipatul exclusiv PS4 Death Stranding.

Keighley a dezvăluit că creatorul de Metal Gear, Hideo Kojima, va face o apariție în timpul difuzării Gamescom: Opening Night Live, care va fi transmis luni, 19 august. marchează prima nouă înregistrare pe care am văzut-o de la data de lansare a remorcii care a renunțat în mai.

Kojima nu va fi singurul dezvoltator care a lansat imagini exclusive în timpul fluxului Gamescom: Opening Night Live; mai mult de 15 dintre cei mai mari editori din industrie vor face, de asemenea, anunțuri și vor debuta „conținut de premieră mondială” în timpul difuzării, pe lângă o serie de studiouri indie.

Jocurile

și anunțurile specifice vor fi detaliate înainte de difuzare, dar unii dintre editorii care vor participa la emisiune includ: Gamescom: Opening Night Live începe la 11:00 PT / 2 PM PT / 8 PM CEST pe 19 august, în timp ce Gamescom are loc în perioada 21-24 august.

Emisiunea va fi difuzată pe „toate platformele majore de streaming de jocuri” și va fi prezentată în engleză cu traduceri în mai mult de opt limbi.

Death Stranding se lansează pentru PS4 pe 8 noiembrie.

Gamescom

Titlul

va fi disponibil în ediții standard și colecționare, din care ultima este de 200 de dolari și include o statuie BB Pod.

Puteți citi mai multe despre joc și despre diferitele sale ediții și bonusuri de precomandă în ghidul nostru de precomandare Death Stranding.

Gamescom 2019Deschiderea difuzării Night NightStranding de moarteremorcă data lansării