Twitch este partenerul oficial de streaming al NBA pentru USA Basketball

0
106

Twitch

a extins și extins parteneriatul cu Asociația Națională de Baschet, deoarece gigantii de streaming vor fi acum partenerul exclusiv de streaming live al jocurilor de baschet din SUA până în 2020.

Twitch și NBA nu sunt străini, deoarece Twitch a fost acasă la NBA G League și NBA 2K League Games, iar luna aceasta a devenit un partener de streaming al Campionatului Global JBA NBA. USA Basketball este organismul de conducere non-profit al baschetului american și al echipelor internaționale pentru bărbați și femei, în timp ce NBA se ocupă de media și marketing pentru organizație.

Cu Cupa Mondială FIBA ​​chiar după colț, Twitch va începe cu difuzarea jocurilor expoziționale ale echipei naționale a bărbaților din SUA pentru eveniment. „Parteneriatul nostru cu Twitch este o oportunitate interesantă și unică de a prezenta evenimentele din baschetul SUA prin audiența lor puternică în toată lumea”, a spus Jim Tooley, CEO al baschetului USA. „Așteptăm cu nerăbdare noi modalități inovatoare de a spune povestea baschetului USA, precum și sportivii și antrenorii care își reprezintă țara în echipele naționale de baschet ale SUA.” Sporturile americane au căutat către Twitch ca un instrument puternic de transmisie digitală. Fanii fotbalului pot urmări fotbalul de joi seară al Ligii Naționale de Fotbal pe Twitch.

Cu

toate acestea, este puțin probabil ca NBA să-și urmeze acțiunile, întrucât drepturile lor proprii de media sunt legate de rețelele TV tradiționale precum ESPN, ABC și TNT prin sezonul 2025.

Atât publicul american, cât și cel internațional vor avea acum o platformă accesibilă pentru a urmări echipa de baschet bărbați din SUA să domine Cupa Mondială FIBA ​​începând cu 31 august.

Basketball
TIC nervosStatele Unite ale Americii