Campioana Mondială Solo Cupha Bugha a ajuns la Epic peste mechs BRUTE

0
102

Kyle

„Bugha” Giersdorf a continuat să critice Epic Games pentru faptul că a adăugat „mezarea” jocului BRUTE în Fortnite Battle Royale, care a modificat jocul pe care l-a crescut.

Bugha, originar din Pennsylvania, în vârstă de 16 ani, s-a îndepărtat de turneul Solo Fortnite World Cup, cu Battle Bus Cup și o schimbare de 3 milioane de dolari.

Adolescentul nu a reușit doar să se solidifice ca cel mai bun jucător solo Fortnite Battle Royale, dar s-a înscris și el în cărțile de istorie ale sporturilor ca fiind cel mai mare câștigător competitiv în 2019, potrivit EsportsEarnings.

Opinia

lui Bugha cu privire la Fortnite ține cu siguranță greutate de când a câștigat evenimentul la Cupa Mondială Solo, iar acum are câteva cuvinte pentru Epic Games, de când au adăugat mech-uri BRUTE în joc cu update v10.00. * CITEȘTE MAI MULTE: GHID: Unde puteți găsi cutii de pulverizare pierdute pentru misiunea de spray și rugăciune a Fortnite În timp ce transmite în streaming pe 7 august, a întâlnit un BRUTE cu trio-ul său și a avut câteva cuvinte de spus direct la Epic Games.

Campionul mondial Solo Cup juca Trios cu Ghost Gaming, Timothy „Bizzle” Miller și FaZe Clan Daniel „Dubs” Walsh, când au întâlnit un inamic BRUTE. În timp ce Trio a încercat să se apere împotriva vehiculului armat, construcțiile lor au fost distruse aproape imediat, ceea ce l-a trimis pe Bugha într-o ședință de aerisire frustrată. „O Doamne!

Nu mai joc niciodată acest joc! ”Campioana adolescentului a continuat cu„ Jocuri epice, scoate-le acum ”. Apoi Bugha și-a schimbat aventura pentru a se adresa direct Epic Games: „Am spus, știu că îmi urmărești fluxul.

EsportsEarnings

Inlatura-le!”

În timp ce era clar frustrat de starea actuală a Fortnitei, el a continuat cu curentul său.

Bugha nu este singurul pro sau personalitate notabilă Fortnite care este supărat de adăugarea de BRUTE a Epic în battle royale.

Un grafic realizat de fan arată că actualizarea conținutului Epic v10.00 are o notă de aprobare de aproximativ 30%, ceea ce ar face actualizarea cea mai puțin plăcută din sezonul 8.

Cu

toate că nu știm dacă Epic intenționează să nerfă sau să stârnească BRUTE mech, au existat câteva indicii care indică un pas pozitiv înainte. * CITEȘTE MULT: Când se termină sezonul Fortnite X și sezonul 11?

Sunteți de acord cu părerea Solo champs că Epic trebuie să înlăture BRUTE-urile de la Fortnite Battle Royale?

Games
BRUTĂ