Cloud9 intră pe scena profesională Teamfight Tactics prin semnarea lui Khroen și JSchritte

0
3061

Cloud9

semnează Khalif „Khroen” Hashim, în vârstă de 24 de ani, și Juan „JSchritte” Freitas, în vârstă de 28 de ani, la noua sa echipă pro Teamfight Tactics, a anunțat astăzi organizația.

Ambii jucători jucau în blizzardul Heroes of the Storm Championship Championship înainte de anularea turneului și scena HotS. Khroen a jucat pentru HeroesHearth, o echipă profesionistă de Eroi care a câștigat a doua fază a Eroilor Stormului Campionatului Global din America de Nord Pro League.

După ce echipa sa a fost recuperată din finala HGC din 2018, a anunțat această retragere de pe scena competițională. „Dincolo de entuziasmul de a anunța că m-am înscris în Cloud9 ca jucător Teamfight Tactics”, a spus Khroen. „După ce HGC a murit, m-am speriat că nu voi găsi o altă ocazie de a concura, dar mai puțin de un an mai târziu, am transformat-o în sporturi.” JSchritte a fost, de asemenea, un jucător profesionist pentru Eroi, care a avut un mare succes în Brazilia.

El

a fost capabil să câștige mai multe turnee din 2015 până în 2018 și este singurul jucător brazilian care s-a mutat într-o echipă din America de Nord.

Dar nu a reușit să reproducă același succes pe care l-a avut în Brazilia.

JSchritte nu a reușit să se califice pentru HGC 2018 cu Team No Tomorrow. „Este bine să ne întoarcem”, a spus JSchritte. „Întotdeauna am iubit această echipă și acum sunt ca o a doua familie pentru mine.

team

Așteptați-vă

cu nimic mai puțin decât cel mai bun. ” C9 nu este prima organizație care a intrat pe scena profesionistă Teamfight Tactics.

Ieri, TSM a anunțat că semnează fostul jucător pro League Jang – „Keane” Lae, tânăr și 18 ani, Duy – Souless ”Nguyen.

Eroii