Nickmercs oferă o teorie despre motivul pentru care Epic a adăugat BRUTE în sezonul X

0
117

B.

R.U.T.E. adăugarea de la mech la Fortnite este greu de explicat, dar Nickmercs are cel mai bun motiv pentru ideea lui Epic despre care am auzit până acum.

Epic Games a decis să adauge mech-ul BRUTE la Fortnite cu sezonul X și ne-am zgâriat capul încercând să ne dăm seama de ce.

Este extrem de supraviețuit, cu mecanici ușor de utilizat și un bazin de sănătate de dimensiunea Jupiter.

Ce

ar putea explica de ce ar adăuga ceva atât de dezechilibrat?

Nickmercs de la FaZe Clan a mers mai departe și a luat o fisură la această întrebare recent.

Explicația lui are cu siguranță un aspect având în vedere forțele aparent conflictuale ale cazului Nickmercs, cel mai urmărit jucător de control al Fortnite, încerca să-și dea seama de ce B. R.U.T.E. era un lucru existent.

Nickmercs

Mech

l-a șocat pe el și pe alți profesioniști, deoarece nu se încadrează corect în niciun aspect al experienței BR. După ce a discutat cu fluxul său, a ajuns la o concluzie cu care suntem de acord parțial.

Imaginația creativă împerecheată cu puterea de a influența milioane de jucători poate fi un combo periculos atunci când se gândesc la echilibrarea corectă a jocului.

Epic Games a declarat, în mai multe rânduri, că nu doresc să separe de casual După cum spune Nickmercs, acum când s-a terminat Cupa Mondială Fortnite, Epic poate pune în aplicare orice își dorește în joc fără să acorde atenție echilibrului competitiv. „Crezi că, deoarece Cupa Mondială s-a terminat, ei au făcut doar o lovitură și mi-au spus ****?” Este modul în care Nick a conceput întâlnirea internă. * Citește mai mult: Scurgerea Fortnite dezvăluie Greasy Grove, Anarchy Acres și mai multe reveniri în sezonul X Nu credem că a fost o decizie la fel de flagrantă ca aceasta, dar, desigur, starea de spirit din studio ar putea fi mai vagă. Cu acest lucru, Epic ar trebui să realizeze că jocul competitiv nu înseamnă „mult-distractiv”, ci înseamnă mai degrabă „drept”. Jucătorii casual doresc o experiență corectă la fel de mult ca cea competitivă de toate stelele. . Sperăm, predicția lui Nickmercs pentru restul sezonului X nu se va realiza.

Când

a vorbit despre „geanta” cu idei declinate de la Epic, profesorul a declarat „Am impresia că în acest sezon vor arunca geanta pe noi”. Pentru jucătorul ocazional care nu-i pasă de competiție, vă rugăm să vedeți beneficiile unei echipe de proiectare concentrată. Jocul distractiv este înrădăcinat în capacitatea egală a doi (sau mai mulți) jucători de a se elimina reciproc.

B. R.U.T.E. este ultimul în nedreptate, deoarece îi oferă șoferului / tirului un avantaj imens și copleșitor.

Poate că încrederea noastră în Epic este un pic mai puternică decât Nick, dar nu credem că vor arunca complet jocul într-o stare de dezordine.

Totuși,

ultima declarație a lui Epic despre B. R.U.T.E. mech nerfs nu este tocmai o veste încurajatoare. Într-o postare rapidă Reddit, dezvoltatorii au declarat pur și simplu că vor „evalua” puterea mechului în zilele următoare.

Declarația a stârnit o mare mânie din partea comunității, deoarece Epic are acces la milioane de ore de joc în care B. R.U.T.E. aleargă în plin.

Lipsa acțiunii imediate întărește punctul de vedere al lui Nickmercs potrivit căruia Epic este pur și simplu să caute să se „distreze” cu procesul de proiectare, mai degrabă grijă de echilibru.

Sperăm

Epic va fi mai îmblânzit de lansările lor pe tot parcursul sezonului.

Un mod minunat de a adăuga idei „nebune” ar fi să le prezinți în LTM-uri sau chiar în modurile semi-permanente.

Unii jucători au fost indignați de zona fără clădire din Orașul înclinat, care nu ar putea fi, de asemenea, împins într-un mod separat.

Credeți

că predicția cumplită a lui Nickmercs despre Sezonul X se va realiza în următoarele săptămâni?

Dă-ne gândurile tale despre acest subiect în comentariile de mai jos.