Spyro obține propriul său controler Nintendo Switch și este drăguț ca Heck

0
147

Nintendo

Switch are câteva alternative solide Pro Controller în plăcile wireless PowerA, „îmbunătățite”. Acum, compania adaugă o versiune tematică Spyro la linia sa și, pe lângă noul design, se mândrește cu tot ce au prezentat controloarele anterioare ale PowerA. Controllerul wireless Spyro este pre-comandat pe Amazon acum, cu o dată de lansare din 30 august.

Acesta este tocmai la timp pentru lansarea Spyro Reignited Trilogy Switch din 3 septembrie.

Am fost impresionați de ieșirea PowerA pentru Nintendo Switch, inclusiv controlere cu fir, care vin la un preț mai ieftin.

Vedeți-l

la Amazon În ceea ce privește pad-ul cu temă Spyro, acesta este autorizat oficial de Nintendo și are capacitatea de a mapa butoanele către cele două declanșatoare situate în partea din spate a controlerului.

De asemenea, dispune de controale de mișcare și conectivitate Bluetooth; cu toate acestea, nu există nicio compatibilitate sau NFC, ceea ce înseamnă că nu veți putea scana niciun Amiibos. În plus, va trebui să alimentați controlerul cu două baterii AA. Acest lucru vă oferă până la 30 de ore de joc și, deși poate părea un negativ în comparație cu bateria de reîncărcare a Pro Controller, eu personal prefer acest lucru.

Bateria internă a Pro Controller este convenabilă, dar atunci când își pierde încărcarea, nu o vei mai putea folosi fără fir mai mult timp.

Amazon

Sper

că nu se va întâmpla până departe de viața Switch-ului, dar, pentru că cineva căruia îi place să-și revizuiască jocurile preferate (și a fost ars de câteva controlere PS3 moarte), apreciez controlere de bună calitate, care sunt cu fir sau cu baterie. În ceea ce privește Spyro Reignited Trilogy, aceasta a lansat pe PS4 și Xbox One anul trecut pe 13 noiembrie.

Recenzorul Justin Clark a numit-o „cel mai bun tip de colecție care nu numai că aduce o serie iubită la standardele vizuale actuale, ci dovedește cât de bine este construită. titlurile originale erau ”. Puteți verifica scorul și citiți recenzia noastră completă Spyro Reignited aici.

Trilogia reînnoită de SpyroVedeți-l la AmazonSpyro Reignited review aici