Un PC complet programabil și un comutator de comutatoare cu Retro Flair

0
143

În

ultimii ani, 8BitDo a lansat numeroase controlere Bluetooth care funcționează cu adaptoare pentru console retro, computere, dispozitive cu sistem de operare Android și Nintendo Switch.

Calitatea și varietatea ridicată au ajutat compania să iasă în evidență din concurență, iar după cum demonstrează controlerele M30 de anul trecut, concepute pentru a fi utilizate cu modelul tău Sega Genesis, meșteșugul 8Bitdo continuă să se îmbunătățească. Cel mai recent produs al său, SN30 Pro Plus Bluetooth Gamepad, arată comparabil cu alte controlere super-inspirate de la Nintendo 8Bitdo (deși cu mânere proeminente), dar este de fapt una dintre cele mai avansate opțiuni de control pentru proprietarii de switch.

Deși nu prezintă HD Rumble-ul controlerului Pro oficial sau un giroscop de detectare a mișcărilor, capacitățile de identificare ale SN30 Pro Plus fac ușor să treci cu vederea aceste deficite probabil minore.

O

privire rapidă la SN30 Pro Plus dezvăluie o dispunere familiară a butoanelor, cu patru butoane de față, patru butoane de umăr (dintre care două sunt declanșatoare), o placă direcțională și butoane de pornire, selectare, acasă și captură. 8Bitdo ne-a trimis modelul colorat pentru a semăna cu schema clasică de culori „DMG” Game Boy; este, în general, de fapt, deși o ușoară nuanță roșie izolată de aplicația de pe fața controlerului iese în evidență față de plasticul mai desaturat care îl înconjoară. În caz contrar, calitatea generală a construcției este solidă, materialele mixte și butoanele de bun simț conferă o senzație de înaltă calitate pe tot parcursul.

Majoritatea butoanelor transmit un răspuns tactil satisfăcător atunci când sunt apăsate, iar declanșatoarele oferă o cantitate notabilă de rezistență, ceea ce este bine să aibă în general, dar și mai important atunci când luați în considerare modalitățile prin care le puteți ajusta sensibilitatea.

Cu SN30 Pro Plus conectat la computer (sau Mac, odată ce software-ul următor este lansat) Instrumentul Software 8bitdo Ultimate vă permite să vă aruncați în capătul profund al configurabilității.

Switch

Prima

opțiune pe care o veți vedea este remappingul butoanelor, cu profiluri individuale pentru cele două moduri de operare ale controlerului, apelate pentru Switch sau API-ul X-Input centrat pe Windows.

Ca orice setare despre care vom discuta aici, interfața de utilizare a programului Ultimate Software este clară, organizată și foarte ușor de utilizat, lăsând puțin spațiu pentru ghicitori.

Pur și simplu uitați-vă la panoul din partea dreaptă, găsiți butonul pe care doriți să-l schimbați în coloana din stânga, apoi alegeți intrarea pe care doriți să o reasignați la acel buton și apăsați pe butonul violet mare „Sincronizare cu controler” pentru a comite modificările.

Dacă

aveți vreodată nevoie de o referință vizuală, imaginea controlerului din stânga filei Mapping va reflecta setările dvs. noi.

Acest tip de feedback vizual este util pentru redresarea butoanelor, dar este esențial pentru următoarele două opțiuni: reglarea zonei active a stickurilor analogice și declanșarea butoanelor de umăr. În fiecare caz, vi se oferă o privire în timp real a componentelor respective.

Posibilitatea de a seta zona moartă pentru aceste intrări poate face o mare diferență în ceea ce privește jucătorul și jocul adecvat, iar faptul că puteți testa și vizualiza aceste setări în timp real, cu controlorul dvs. în mână și cu software-ul Ultimate care reflectă acțiunile dvs. , eficientizează foarte mult procesul de încercare și eroare.

M30

Dincolo

de apelarea sensibilității, aveți, de asemenea, setări pentru inversarea axei stickurilor analogice sau pentru schimbarea funcțiilor relative în întregime.

Deși mai puțin critică, puteți regla, de asemenea, intensitatea funcționalității de vibrație de bază a controlerului (din nou, nu este o râpă HD corespunzătoare), cu feedback provenit de la controler în timp ce selectați preferințele.

Software-ul 8BitDo Ultimate poate fi, de asemenea, utilizat pentru a atribui manual macros (o serie de intrări) la o singură apăsare de buton.

Acest

lucru este util într-o serie de scenarii cum ar fi, să spunem, crearea unui buton Hadoken automat pentru Street Fighter sau un proces rapid de rearmare pentru Fortnite. În loc să înregistrați intrările dvs. direct de la controler în timpul procesului de creare a macro-ului, alocați manual butoane, alegându-le dintr-o palată din software – până la 18 intrări pe macro, ceea ce va corespunde, de asemenea, cu o lumină intermitentă în jurul butonului de pornire atunci când activat.

Macro-urile sunt cu siguranță îndoielnice în contextul jocurilor multiplayer competitive, dar acest fapt nu scade din avantajul de a avea opțiunea pe SN30 Pro Plus, dacă se dovedește util în alte scenarii. 8BitDo susține că bateria reîncărcabilă care conduce controlerul în modul wireless poate dura 20 de ore, dar spre deosebire de controlerele sale anterioare, bateria din SN30 Pro Plus este detașabilă printr-o trapă simplă și puteți pune chiar două baterii AA la locul său pentru aceleași 20 de ore de joacă. Această flexibilitate este foarte apreciată, mai mult pentru că nu veți fi blocat cu un controler mort odată ce durata de viață a bateriei incluse (ca toate bateriile) se va stinge. În aproape toate aspectele, SN30 Pro Plus este un produs impresionant, care depășește ofertele anterioare 8BitDo, precum și majoritatea concurenților.

Despre singurul lucru pe care ți l-ai putea dori era independența de a reapara butoane sau de a crea macro-uri fără a folosi software-ul 8BitDo.

Asta

merită subliniat doar pentru că adaugă o cerință procesului, dar, în general, utilizarea instrumentului este, ca jocul cu controlerul, o experiență plăcută în general. În SN30 Pro Plus, 8BitDo a oferit una dintre cele mai bune opțiuni de control ale unor terțe părți pentru proprietarii de switch și o opțiune formidabilă pentru utilizatorii de PC care au mult mai multe opțiuni de a alege.

La doar 50 de dolari, are și un preț competitiv pe o piață care tinde să favorizeze prețuri ridicate pentru perifericele bogate în caracteristici.

SN30 Pro Plus este disponibil în SUA pentru 50 de dolari pe Amazon, iar clienții UE interesați pot pre-comanda pe Amazon Marea Britanie pentru 42,99 lire sterline, unde vor începe expedierea pe 27 septembrie.

Unele

link-uri către sprijinirea comercianților cu amănuntul sunt transformate automat în link-uri de afiliere și pot primi o mică parte din vânzările respective.

Nota editorilor: 8BitDo a trimis un eșantion de revizuire gratuit al controlerului SN30 Pro pentru revizuire.

IntrerupatorControlere M30Amazon Marea Britanie