Emblema focului: trei obiecte pierdute de case

0
141

Aveți

multe roluri în Emblema focului: trei case – profesor, soldat, confident.

Dar, de asemenea, trebuie să păzești oamenii din jurul tău, pentru că tind să-și lase lucrurile peste tot. În fiecare lună, începând cu capitolul trei, puteți găsi obiecte pierdute în timp ce explorați mănăstirea.

Fiecare articol va avea o descriere vagă a cui ar putea face parte, ceea ce poate fi foarte confuz. În acest ghid, am prezentat toate articolele pierdute pe care le-am întâlnit pe capitol și am enumerat la care aparțin, astfel încât nu trebuie să rulați Garreg Mach pentru vârste de urmărire a acestora.

Ca

și în cazul cadourilor, Obiectele pierdute îți vor crește legăturile de asistență cu personaje și, dacă sunt în casa ta, își vor crește motivația la jumătate.

Vă recomandăm să returnați elementele pierdute studenților dvs. dacă nu sunt motivații maxime.

La fel ca și în cazul cadourilor, puteți returna Obiecte pierdute doar liderilor casei și figura lor de gardă de corp / deținător (Edelgard și Hubert, Dimitri și Dedue, și Claude și Hilda) dacă sunteți în casa lor.

Fire

Rețineți

că această listă nu include încă elementele pierdute ale lui Dimitri și Dedue; vom continua să-l actualizăm pe măsură ce jucăm mai mult.

Dacă doriți mai întâi să găsiți singur proprietarul unui articol pierdut, aici este cel mai bun sfat: în fiecare lună, articolele pierdute vor apărea în zonele în care oamenii au stat luna precedentă. Dacă găsiți un articol pierdut în Terenurile de instruire, de exemplu, gândiți-vă la cine a fost agățat acolo când ați explorat mănăstirea luna trecută și folosiți-l pentru a vă ghida către proprietar. (De asemenea, vă puteți referi la lista de mai jos.) * Sticlă de parfum second hand – Hilda (numai cerb de aur) * Cum să fii Tidy – Marianne Pentru mai multe sfaturi despre Fire: Trei case, consultați cele mai bune sfaturi pentru partajarea meselor, ghidul nostru pentru recrutarea studenților și rundown despre modul în care funcționează grădinăritul.

De asemenea, puteți viziona videoclipurile noastre despre lucrurile pe care ne-am dorit să le știm înainte de a începe să jucăm și cum să vă valorificați la maxim jocul. În cele din urmă, dacă doriți informații generale, consultați lista noastră de sfaturi esențiale pentru Trei case.

Ca în cazul cadourilorcele mai bune sfaturi pentru împărtășirea meselorghid pentru recrutarea studențilorcum funcționează grădinăritul