Scurgeri majore de MTG Throne of Eldraine Rowan carduri folie Program de lansare WotC

0
99

În

urma încercărilor făcute de Vrăjitorii din Coastă de a reduce spoilerele MTG, trei cărți franceze Rowan Kenrith pentru setul Tronului Eldraine au fost scurse înainte de termen.

Mark Rosewater le-a arătat fanilor Magic: The Gathering o prezentare a viitorului set al Tronului Eldraine în timpul Comic-Con-ului din San Diego, dezvăluind că tema principală a setului se va învârti în jurul poveștilor de basm.

S-a dezvăluit în timpul panoului opera de artă a lui Rowan Kenrith de la Eldraine, dar fără cărți.

Cineva

din Franța a simțit comunitatea MTG necesară pentru a vedea cardurile de avion Rowan înainte de termen, scurgând imagini (calitate slabă a telefonului mobil) cu trei carduri Rowan fără aprobarea WotC. Rowan, Intrepid Sparkmage este unul dintre un număr necunoscut de carduri de avion mitic Rare în Tronul Eldrainei.

Textul de pe cardul răsfățat este tradus după cum urmează: * Plus un contor de loialitate: Până la o creatură țintă câștigă plus trei / plus zero și primul atac până la sfârșitul turei * Minus două contra-loialități: Rowan aduce o pagubă până la două creaturi țintă. Aceste creaturi nu pot bloca această rundă * Minus nouă suprem: Câștigă controlul tuturor creaturilor până la sfârșitul rândului, desface-le.

Câștigă grabă Dacă aceste cărți scurse sunt legitime, Rowan este probabil fața Tronului Eldraine – la fel cum Chandra a fost în setul M20. Și Rowan, Intrepid Sparkmage este un gamechanger, la fel ca Chandra, Awakened Inferno. În ciuda calității slabe a imaginii, Bodyguard-ul Rowan este o creatură care câștigă plus trei / plus zero dacă un jucător controlează un avion Rowan.

Rowan’s

De

asemenea, a avut grabă la intrarea pe câmpul de luptă, deși puterea și apărarea ei au fost tăiate din imaginea scursă. Calitatea imaginii a Rowan’s Valiant este de asemenea slabă, dar cea mai mare parte a textului poate fi salvată. Acesta afirmă că, atunci când Valiantul lui Rowan intră pe câmpul de luptă, jucătorii pot căuta în biblioteca lor un Rowan, Intrepid Sparkmage.

Jucătorul dezvăluie apoi Tronul Eldraine planeswalker și îl pune în mână. Înrudit: MTG prezintă prima privire asupra Tronului Eldrainei din Brawl Data lansării pentru MTG Throne of Eldraine este stabilită pentru 4 octombrie, evenimentele prerelease având loc 28 septembrie și 29 septembrie.

arată prima privireîn Brawl