Shroud deschide un caz de piele CS: GO pentru noroc în mijlocul unei relansări

0
3030

Michael

„Shroud” Grzesiek a arătat ieri pe stream-ul său că mai are abilitatea de a juca împotriva celor mai buni jucători de la CS: GO din America de Nord în timpul unui FACEIT. Fostul jucător Cloud9 a difuzat Counter-Strike pentru prima dată în 20 de zile, când a decis să producă ceva conținut pentru cei peste 45.000 de spectatori.

Shroud a deschis un caz CS: GO în mijlocul unei relansări, astfel încât să poată avea „noroc”. Șuvițul a avut noroc de la început.

Când și-a deschis carcasa, a obținut o piele R8 Revolver Skull Crusher, care este clasificată la nivel, una dintre cele mai bune niveluri din CS: GO. Apoi a obținut repede două ucideri și un ajutor pentru a asigura reluarea echipei sale alături de un alt mare streamer, Jaryd „summit1g” Lazar.

Chat-ul

Twitch al jucătorului canadian a reacționat imediat cu râsuri, la fel și coechipierii săi, în special Flom „Fl0m”. Echipa lui Shroud a câștigat meciul 16-9 și a depășit scorul cu 28 de ucideri și un raport de 82 la sută. Din păcate, pentru fanii Counter-Strike de la Shroud, acesta nu mai transmite CS: GO în mod regulat. În ultima lună a fost mult mai concentrat să joace Apex Legends and Overwatch.

Puteți ține pasul cu fluxul Shroud pe canalul său Twitch.

Twitch
Twitch canalGiulgiul luicurent