LCS adevăr sau îndrăznește: Echo Fox, FlyQuest, 100 de Hoți, Gardieni de Aur

0
128

Splitul

de vară LCS din 2019 este în cărți.

Cele șase echipe de playoff au fost rezervate – de fapt, TSM și Clutch o duc pe Rift pe măsură ce este scris acest articol. Întrucât diviziunea s-a încheiat, nu prea avem rost să continuăm clasamentul nostru săptămânal de putere. În acest moment, meciurile din playoff sunt mai nuanțate decât asta și în ceea ce privește restul echipelor, recordul lor reflectă foarte mult modul în care ne gândim la ele. În schimb, avem o versiune LCS a unui joc popular pentru adolescenți, adevăr sau îndrăzneală. Vom detalia ceea ce am aflat exact despre fiecare echipă LCS și vom prezenta și câteva sugestii îndrăznețe.

Vom începe cu echipele care nu fac playoff în ordinea inversă a clasamentului.

Echo

Fox nu trebuia să fie grozav în acest sezon – nu după ce au ieșit ieftin la construirea listei și mai ales nu după recentele dezvăluiri ale luptei de proprietate din culise.

Este aproape imposibil ca jucătorii să reușească în aceste condiții.

Dar problemele lui Echo Fox au fost cu greu un fenomen de un an.

teams

Echipa

a fost condusă incompetent de la intrarea în scenă în 2015. În prima lor împărțire, Echo Fox a construit lista prea târziu pentru a-i duce pe toți la Los Angeles la timp și au fost nevoiți să joace fără mijlocul lanțului Henrik „Froggen” Hansen pentru majoritatea despărțirea în timp ce aștepta o viză. În ultimele patru sezoane, echipa a făcut playoff-urile o dată, ceea ce este nebun având în vedere că 60 la sută din liga o face și că există două scinduri în fiecare an.

Nu este totul rău.

Rick Fox a fost un mare ambasador pentru Liga și sporturi, iar echipa a construit un brand solid pe care fanii i-au crescut să iubească. Dar execuția a lipsit foarte mult.

Nici

măcar nu pot vinde echipa fără ca ceva să nu meargă drastic.

Adevărul greu este că această echipă nu a demonstrat niciodată o capacitate de a opera în LCS. Și în timp ce este trist să vezi că orice echipă pleacă, acesta este motivul pentru care ar putea fi pe cale de ieșire. Încă nu suntem deloc siguri de modul în care Riot propune să remedieze situația de proprietate care va continua.

Dar, oriunde s-ar încheia această echipă, trebuie să facă un lucru: să-l păstreze pe antrenorul principal Kim „SSONG” Sang-soo.

split

SSONG

a reușit oriunde a fost, cu excepția a ceea ce s-a întâmplat cu TSM anul trecut.

Performanța sa în îndrumarea lui Echo Fox către playoff-urile Spring Split a fost vrăjitorie.

Uitați de jucători, faceți din SSONG numărul 1 în afara sezonului și lăsați-l să construiască echipa pe care o dorește.

FlyQuest

a încercat să concureze anul acesta, dar s-a confruntat cu o problemă care s-a dovedit imposibil de rezolvat: lipsa talentului din America de Nord. Înainte de acest an, Parcul Eugene „Pobelter” al FlyQuest era un jucător de mijloc, care putea menține acea poziție și putea lăsa alți jucători să strălucească. În acest an, în special în Splitul de vară, Pobelter s-a luptat masiv cu piscina sa de campioni și încrederea sa.

Uită-te în jurul ligii și doar două echipe intermediare veneau din America de Nord ca regiune: Pobelter și Tanner Damonte Clutch.

FlyQuest a folosit un slot de import pe poziția de suport în această vară, dar s-ar putea să fie momentul să desfaci cel de-al doilea slot.

Golden

Guardians a ratat playoff-urile doar pentru că nu puteau părea să-l țină împreună în meciul târziu.

Nu au avut cel mai rău meci din întârziere în ligă. Clutch a făcut playoff-urile cu un joc de închidere, probabil, mai rău.

Dar, de asemenea, au început mult mai lent decât Clutch, ceea ce a făcut ca aruncările lor să fie mai greu de depășit.

Au

existat o mulțime de motive pentru slăbiciunea Golden Guardians în bandă și lipsa jocului târziu.

Aceștia au rezolvat unele dintre probleme trecând de la ADC Matthew „Deftly” Chen în mijlocul diviziei.

Dar mai au un copil cu probleme, și acesta este jonglerul Juan „Contractz” Garcia.

Contractz

este un jucător fulgerător, cu daune mari și este distractiv de urmărit când este „în stare”. Problema este că nu este „suficient”. Răsturnarea lui în junglă este proastă, nu are un control obiectiv deosebit și nu este inconsecventă în alegerea meciurilor de echipă din jocul târziu.

El pur și simplu nu are comanda hărții și acesta este cel mai mare motiv pentru care apar Golden Guardians pe această listă.

Despicăsimula